John Me



bild från Google


Har precis kommit hem efter en kväll med Sandra. Vi har varit och lyssnat på John Me. Hade aldrig hört talas om talas om honom tidigare. Men jag glatt förvånad hur bra musiken var. Typiskt sådan musik som jag skulle kunna lyssna när det är dåligt väder och vill lyssna på något slappt. Musiken var lugn med mycket gitarrer och stråkar.

När jag gick hem från stan vid 10 så förvånades jag hur ljust de fortfarande var. Jag är fortfarande i det tänket att det börjar mörkna vid halv 8. Men snart är vi där igen... Tycker tiden går alldeles för snabbt. Känns som att det inte var länge sen det var kallt och träden var kala. När man var barn kunde 10 minuter var en halv evighet, men nu är det ingenting.

Kramar

 

Kommentarer
Postat av: angelica - en annorlunda och bättre ung mamma blogg

vilken fin blogg du har! lägga till varann på bloglovin kanske?=)

2009-07-10 @ 13:35:30
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: Sandra

nä men hej! :) jag har kollat lite nu på din blogg och den är jätte fin! jag ska följa dig nu haha :) jag gillar hur du skriver med, det låter så bra och det känns att det finns en mening bakom i det du skriver. Många kramar!

2009-07-10 @ 18:08:04
Postat av: Madeleine

Åhh hans låtar är ju grymma.



Ha en bra helg =)



Kraam

2009-07-10 @ 22:10:08
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det tycker jag absolut att du ska göra, helt underbarabilder som du sa och även mumsiga recept :) Om du har vägarna förbi Norrtälje någon gång tycker jag även du ska besöka detta underbara fik. Skulle kunna sitta där i timmar. Det ända minuset är att många vill fika där så det kan vara mycket folk :)



Har du semester?

Kraam

2009-07-11 @ 21:51:12
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Anonym

sådan musik brukar jag inte vanligtsvis gilla men när jag känner mig nedstämd ellerför att slappna av är det perfekt med sådan musik. Kul att du vågade följa med din vän på något nytt iallafall

2009-07-12 @ 12:04:04
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Cicci

Svar till Sandra utan blogg: Vad roligt att du har hittat min blogg. Kul att du gillar vad jag skriver!

2009-07-12 @ 14:02:17
URL: http://mittfonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0