Mina underbara tavlor och en snäll omtanke






Idag blir det ett relativt sent inlägg. Efter jobbet har jag träffat min gamla bankkollega och numera vän Danijela för en fikadejt och uppdatering. Hann även med lite reashopping på H&M och en tur på Clas Ohlsson för att handla tavelspikar.
Nu är våra Cassandra Rhodin-tavlor äntligen upphängda bakom soffan! Vi är väldigt nöjda med resultatet och valde att sätta tavlor i ett sådant mönster, så vi lätt kan fylla på mer flera. Hur tyckte ni att resultatet blev? Är väldigt tacksam över alla era synpunkter hur de skulle sitta.

Idag hände förresten en grej som inte händer så ofta (i alla fall inte i mitt liv). Upptäckte när jag skulle cykla iväg till jobbet att mitt bakdäck på cykeln hade dåligt med luft. Så jag var tvungen att ta bussen till jobbet. När jag gick till busshållplatsen fick jag en väldig hicka. Jag orkade inte köpa någon dricka för jag visste att 10 minuter senare kunde jag dricka hur mycket som helst på jobbet. Så därför satt jag på hållplatsbänken och hickade med munnen stängd för att inte göra några ljud ifrån mig. Då kom en snäll äldre man fram till mig och ville räcka mig 2 tjugolappar för att jag skulle köpa mig en dricka. Jag blev till en början helt paff och visste inte vad jag skulle ta mig till. Men avböjde snällt pengarna och tackade honom så mycket för omtanken. Det är inte ofta jag stöter på människor med så mycket medkänsla för omvärlden! Önskar att det fanns flera godhjärtade som han.

Kramar i mängder och god natt


Kommentarer
Postat av: Miia - There´s no place like home

Haha! Fler än du & jag som bloggar om nagellack. En bloggtrend som går såhär i sommarhetten kanske ;)

2009-07-01 @ 22:48:02
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Karin

Åhh, hej du!

Nu blev jag helt glad!

Var det du som kommenterade min blogg?! =) Jag har ju läst Din blogg nästan från start, och tycker den är sååå mysig och bra.

Kram på dig.

2009-07-01 @ 23:46:06
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Anna

Det var verkligen omtänksamt av mannen.

2009-07-02 @ 08:32:23
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad fint :)

2009-07-02 @ 11:28:47
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad fint det blev, snyggt med huller om buller:)



Det är ju hemskt egentligen att man ska behöva bli förvånad när människor är trevliga. Trist att vi svenskar ofta är så sparsamma med att bjuda på oss själva. Bara ett leende kan ju göra såååå mkt..



Kraam

2009-07-02 @ 17:44:22
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Vad fint det blev!



Vilken underbar man :-)



sov gott

2009-07-02 @ 22:52:35
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Japp vi såg sälar. Jag har sett sälar förut i Sthlms skärgård så jag var rätt blasé men sambon tyckte det var spännande.

2009-07-03 @ 08:03:33
URL: http://leosmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0