En hektisk torsdag

Dagen har slutat mycket bättre än vad den började. I morse skulle jag ligga och snozza i 5 minuter innan jag gick upp. Men det slutade med att jag somnade om och vaknade en timme senare! Märkte det inte själv utan fattade det inte förrän Magnus frågade mig varför jag steg upp så sent. Sen fick jag eld i baken och satte på högsta växeln. Dock var det ingen större skada skedd eftersom vi har flextid och jag kom precis när kontoret öppnade. Dagar jag försover mig känns dagen mer stressande och hektiska än vanligt för jag är så uppe i varv. Inte blev det bättre att vi drabbades av ett strömavbrott och jag stressade upp mig igen. Trodde att dagens bokslutsarbete skulle försvinna för jag inte hade sparat under hela dagen. Men även där hade jag tur och datorn var i sin ordning när strömmen kom tillbaka. Nu har jag hunnit stressa av mig med hjälp av ett hårt träningspass och med lite god mat i magen. Kvällen skall jag avsluta med att njuta med lite nya tidningar och framför TV-n. En perfekt avslutning på denna torsdag, enligt mig.


Kramar


Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Såna där morgnar vill man inte ha för många av. Men en "olycka" kommer sällan ensam så du har nog haft dina för ett tag nu, men tur att datorn var i sin ordning =0).



Vilka himla små fötter du har. Kan förstå att det kan vara svårt att hitta fina skor ibland men dessa stövlar var ju kanon!!



Hoppas du får en bättre start i morgon!



Kramar

2009-11-19 @ 22:20:17
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: jessi

Vilken morgon! Skönt att din kväll lät mycket lugnare och roligare!



Hoppas du får en toppenfredag Cicci!

KRAMISAR

2009-11-20 @ 07:32:53
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej hej!

Jajämän, du når mig på mob 070-5511794



Kram

2009-11-20 @ 15:40:29
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Therese

ush jobbigt att försova sig inte nåt skoj. Nu har jag med köpt nya stövlar :) hoppas kvällen blir fin! kramar

2009-11-20 @ 21:00:23
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: christin

Det är vädret som man blir så trött av säkert. Vet inte om du haft sol men här i sthlm är det jättetrist väder men de säger att det ska bli sol imorgon. Härliga tanke!

2009-11-20 @ 21:46:46
URL: http://christinsshopping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0