Vill ha en vit och silvrig jul



Bilder: Bo Bedre.dk. Deras julbilder är verkligen underbara och man kan verkligen få jätte mycket inspiration där ifrån.

Idag har jag varit trött och sömnig hela dagen. Tröttheten sitter säkert kvar från gårdagen After-Workfest på kontoret. En riktig rolig tillställning med pizza, dans och Wii. Det var riktigt länge sedan jag spelade TV-spel. Igår tävlade vi i Mariocart och självklart var jag Baby Peach, Marioprinsessan fast i liten form, petite som jag är.

I förmiddags tog jag en sväng i stan och letat efter julpynt. Vill ha en silvrig och en vit jul i år. Men jag kan verkligen inte hitta några helvita julgranskulor! Jag letar efter sådan som finns på den övre högra bilden. Så nu undrar jag om ni har sett några vita kulor i någon butik?? Detta året har Magnus lovat att jag ska få ha en äkta julgran här hemma. Har tänkt ha en liten kungsgran som ska se ut som Bo Bedrejulgranen. Tycker verkligen den är ursöt när den är så liten och när julgransdekorationerna hänger i sina vita sidenband.

Många kramar


Kommentarer
Postat av: Bella

Åååh, vilka fina bilder, så här vill jag ha det hemma hos mig till jul!!! Tyvärr tål jag inte granar, men plastgran blir det :)



Hoppas du har en riktigt skön lördagkväll



Kraaam Bella

2009-11-07 @ 21:32:34
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Madeleine

Låter som en bra plan för julsens dekorationer. Vita kulor borde väll finnas på de flesta ställen. Åhlens, MIO, SIA kanske?



Jag brukar ha en liten julgran (äkta), nackdelen är ju bara att det blir en massa barr:(



Sköt om dig. Kraam

2009-11-07 @ 21:51:13
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Susanne

Vilka underbara bilder! Min jul har också varit vit och silvrig de senaste åren och blir det även i år men vita kulor har jag inte hittat ännu!!!



Kram och sov så gott

2009-11-07 @ 23:03:27
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Snyggt! Gillar det "kalla" som bilderna har i BoBedre´s foton. Nej vita kulor har jag inget tips om men ska hålla ögonen öppna. Det är ju jättefint.



I dag är det nog jag som får vara trött då jag partajade igår...men visst är det kul!



Kram

2009-11-08 @ 08:12:42
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag älskar vitt till julen, har mest vitt men även isigt kallt blått turkost o silver. Vill få vinterlandskapskänsla inne. lite som Narnia filmerna. Sagovärld.

Jag vet inte men har du kollat Ikea om de har vita kulor, brukar ju ha så mkt. Jag har köpt vita kulor blandat med blåa men är ju så billigt så du kan ju ge bort de kulorna du inte vill ha.



Kul med afterwork med kollegorna!



KRAM!

2009-11-08 @ 08:47:56
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Tess

Jättefina och inspirerande bilder.

Ha en underbar dag!

//Tess

2009-11-09 @ 08:32:22
URL: http://tessdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0