Goda vanor


Snapshot från soffbordet. Allting inom perfekt räckhåll; Kristina Starks tändsticksask för att tända kivisarna, chiclit och nya numret av Elle.



Inledningen av första veckan på kontoret har varit lugn och behaglig. Tredje dagen i rad som jag är hemma vid tre på eftermiddagen. Riktigt angenämt att komma hem och ha halva eftermiddagen och hela kvällen framför sig. Körde direkt efter jobbet till Maxi för veckans veckoshopping á la food. Så nu är kylskåpet fyllt till bredden igen och det är skönt att ha fått det överstökat. 

Skall strax bege mig till kvällens steppass. När jag bodde i Kalmar gick jag på step två gånger i veckan. Sedan jag flyttade till Kristianstad har det dock blivit mindre av den varan. Nu när Friskis har sommarschema och passen är begränsade få man gå på det som finns. Vill ju bli fit i kroppen innan jag åker till Korfu i september och ligger därför i hårdträning (läs. 3-4 ggr i veckan).    

Många kramar


Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Lyxigt att få komma hem i så god tid =)



Har samma tändstickshållare som du, men visst är den dum på det viset att man bara kan använda ena sidan av det man tänder (kommer inte ihåg vad det heter, det man drar tändstickan mot för att få eld). B,lir ju utslitet till slut, men vänder man på den så kommer ju inte den lilla pojken i hålet, haha! Vilken förklaring, jag ger upp du kanske vet vad jag menar ;-)



Ha en mysig kväll!



Kram

2010-08-11 @ 19:46:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Haha vad lustigt, har också den tidningen och boken på bordet:)



Mina stövletter var också lite grövre, kanske är samma?



KRAM

2010-08-11 @ 20:20:52
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Just ja jag tipsade nog om boken. Jag tycker dock att den är lite seg så jag läser den mellan varven, läser andra böcker samtidigt.



Jag vet vilka skor du menar, de för 499:-, jag valde mellan dom och ett par snarlika i skinn med dragkedja på båda sidor, helt i svart. Tyvärr dubbelt så dyra men jag gillade dom lite bättre. Gillade inte att hälen var så "krokig" eller vad man ska säga på de första, de som jag köpte hade en rak kant i skaftet. Nu svammlar jag men men...haha

Båda skorna är iaf superfina och jag velade länge:)

2010-08-11 @ 21:27:00
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Susanne

Nej jag tränade på Nordic club som ligger mitt inne i centrum, vi bodde runt hörnet. Perfekt ;o)



Kram och sov gott

2010-08-11 @ 21:50:09
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Bella

Skönt att komma igång med nya bra vanor efter semestern och vilken lyx att kunna gå hem vid tre-tiden :) Bäst att passa på att njuta av de sista sommardagarna!



Ha det gott



Kramar Bella

2010-08-11 @ 22:45:19
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Therese

Låter som en bra start! Jag funderar på hur det ska bli att jobba igen efter lång semester och hur jag ska lägga upp det. Blir nog inte så lunga dagar i alla fall. Jag köpte nog samma linne som dig igår. kramar

2010-08-12 @ 11:24:47
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja mysigt du ser ut att ha det!

2010-08-12 @ 13:13:45
URL: http://husligt.se
Postat av: Martina

Kul att du gillade mina Köpenhamnstips!:) Håller med om att det är mysigt att gå på "bakgatorna" där dom roliga butikernna finns... //Martina

2010-08-12 @ 19:06:06
URL: http://rum.blogg.se/
Postat av: Therese

Tändstickshållaren är så fin, jag var nära att köpa den i somras men fick hejda mig då vi har så mycket som ska köpas hem. ang linnet så är det samma jag ska hämta mitt imorgon för det jag köpte var för stort, grymt mjukt material. Blev träning idag med styrketräning. Kör du pass nu? Var det friskis du tränar på? Hoppas du får en mysig kväll. kram

2010-08-12 @ 19:29:34
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0