Black and White



Gillar verkligen färgkombinationen svart/vitt och det märks på mina skatter som fick följa med hem från helgen tripp. På Svenskt Tenn hittade jag ett memoblock med Estrid Ericssons elefanter och en ekollonvas. I oktober skall jag ge mig ut i skogen och samla ekollon och förhoppningsvis kommer jag med lite tur kunna odla fram ett litet ekträd.

De senaste gångerna som jag har besökt NK har några tepåsar fått följa med hem och så även denna gång. Den här gången blev det ett svart blåbärs- och ett grönt cheesecakete. Burkarna kommer att bli ett utmärkt komplement till våra svarta/vita Åhlensburkar. 

Vilken hektisk första dagen på den nya veckan. Känns som att tiden bara har sprungit iväg och jag har inte fått gjort det som jag hade planerat. Men det kommer ju alltid en ny dag imorgon. Imorgon är det första dagen för kontorets praktikant. Det är jag som har fått i ansvar att lära upp praktikanten under hennes år på kontoret. Jag tycker att det känns lite konstigt att jag som "lärare" är fem år yngre än eleven. Men det skall nog gå bra eftersom jag var nästan i hennes sits när jag kom direkt från skolan för två år sedan.    

Imorgon skall jag försöka sätta mig ner och svara på alla kommentar som ni underbara läsare har lämnat. Bloggen har både haft besökar- och kommentarsrekord under den gångna helgen! Tycker det är så roligt!!!

Kramar 

Kommentarer
Postat av: Therese

Fina val! Lät som riktigt goda teer. tack för hjälpen om schampot jag får ta och testa det när det jag köpte tar slut, det hjälpte faktiskt. sov sött!

2010-08-30 @ 22:25:38
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Fin blogg! :)



Mmm NKs te är det godaste! Finns så många goda smaker att välja mellan också. När jag jobbade där i vintras kunde jag aldrig låta bli att köpa med te hem och även massa andra saker! Svårt att låta bli.



ha en bra dag!

2010-08-31 @ 09:09:53
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Svart och vitt är otroligt snyggt och stilrent =) Låter som riktigt goda tesmaker! Jag dricker inte te själv (knasigt, jag vet) men kanske borde köpa åt Maken =)



Kram!

2010-08-31 @ 10:28:37
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Albulena

Ja jag kommer fkt sakna skolan sen när den är slut, men längtar tills jag kan få börja jobba :)



Vad pluggade du? :)

2010-08-31 @ 19:29:30
URL: http://aalbuuleenaa.blogg.se/
Postat av: Homestylist

Vilka fina svart-vita teburkar du hittat!

2010-08-31 @ 19:34:23
URL: http://homestylist.blogg.se/
Postat av: Albulena

Aha, vad kul :D

2010-08-31 @ 19:37:21
URL: http://aalbuuleenaa.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad kul med en praktikant, jag skulle tycka att det vore hur roligt som helst att ha dig som handledare. Är det någon som pluggar till ekonom?



Brukar också köpa med mig te från NK. mums:)



Kram

2010-08-31 @ 21:37:26
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Erica

Så snygga burkar o de matchar ju mina nya kuddar ;) Kram

2010-09-01 @ 20:07:15
URL: http://www.misspiffy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0