Årets första klapp



Nu är vi redan inne i julveckan och det är endast fyra dagar kvar till julafton! När man tänker tillbaka så har även december rusat iväg utan att man egentligen vet var månaden har tagit vägen.

Idag fick jag årets första julklapp och det var jobbets julklapp till de anställda. Precis som förra året fick vi välja vår egen julklapp av några fastställda alternativ. Förra året valde jag Iittalaglas och i år klickade jag hem Paolo Robertos kokbok "Mina gästers mat". Jag tycker det är en väldigt bra idé att man får välja sin egen klapp och på så sätt blir alla nöjda med sin julklapp. För mig som älskar vackra kokböcker var det ingen större överraskning att jag valde en till. Jag ser en vacker kokbok som en fin bilderbok för vuxna och samlar på dem som om dem vore pocketböcker.

Kramar 

Kommentarer
Postat av: camilla

Vilka bra klappar, vilken lyx att få välja själv! Vårt företag har dragit in på alla typ av presenter så vi får inga julklappar.. lite tråkigt faktiskt! (För det är inte så att dem skänker pengarna till välgörenhet heller som vissa företag gör, det är ju bra!)



Ja, tänk att vi är inne i julveckan nu! Hinner inte med riktigt :)



Må så gott! Kram kram



2010-12-20 @ 21:38:31
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Therese

Det låter som ett bra val! Visst har dec gått fort känns bra att vi kommer närmre sommaren :) kram

2010-12-22 @ 11:48:25
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Vill önska dig en riktigt GOD JUL!!



KRAM

2010-12-23 @ 16:34:16
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Bella

GOD JUL och god fortsättning!!



Hoppas du haft en riktigt mysig och trevlig julhelg tillsammans med familjen och vilken toppen julklapp du fått av jobbet, perfekt att kunna välja själv :)



Kramar Bella

2010-12-26 @ 16:57:21
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0