Love is in the air ♥

♥♥


I lördags var vi bjudna på bröllop mellan Henrik och Malin. Enligt väderprognoserna skulle det både ösregna och åska hela dagen, men ingen droppe kom, utan det var en helt strålande dag. Vigseln hölls i Håstad kyrka som ligger i den lilla byn som både Magnus och brudgummen kommer ifrån. I lördags var jag klädd i en klänning från Nelly, skor och väska var från Bianco.

Efter vigseln åkte brudparet och alla gästerna vidare till Bösmöllan där middagen skulle hållas. Där bjöds gästerna på riktig god mat, såsom vildand och oxfilé. Efter middagen åkte alla till brudgummens föräldrahem och där fortsatte festen till småtimmarna.

Tusen tack Henrik och Malin för att vi fick vara med och dela er stora dag. Vi önskar er all lycka i framtiden. ♥

Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen! Tyvärr är min kropp inte på topp just nu. Har sedan igår brottats med rinnande näsa och halsont. Det känns lite surt att vara sjuk nu när vädret är så härligt. Men lite förkylning skall så klart inte stoppa mig.

Kramar  


Kommentarer
Postat av: Miia - There´s no place like home

Trevligt med bröllop! Snacka om att ni hade tur med vädret där, men vad skönt för både brudpar & bröllopsgäster att det var uppehåll. Man vill ju gärna inte se ut som en dränkt katt den dag man gifter sig liksom...



Trist med förkylning, krya på dig!

Kram /Miia

2010-07-20 @ 13:14:58
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Uh-huh-me.com - Nettan

Så fin du var på bröllopet! Gillar verkligen klänningen!



Hoppas att du kryar på dig snart!



Kram

2010-07-20 @ 16:44:31
URL: http://uh-huh-me.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0