Längtan efter ljus


Imorgon släpps den nya Sex and The City-filmen på dvd och jag vill gärna ha ett ex till min samling. Det känns som att det var evigheter sen Sandra och jag såg filmen på bio. För om jag minns rätt var så hade filmen premiär i våras.  

Är det fler än jag som börjar känna av hösttröttheten? Jag är så fruktansvärt trött nuförtiden och jag får verkligen släppa mig upp ur sängen. Den största anledningen till min trötthet är nog att jag inte kommer ut och att det blivit så mörkt om dagarna. Det är typ mörkt när jag går hemifrån och mörkt när jag kommer hem.

November brukar ju vara en månad som man måste genomlida, innan man kan få njuta av julen med dess ljuspunkter. Tänk om det vore första advent nästa helg. Känslan att få jul pynta lägenheten med kulor och julstjärnor... Jag köpte ett pack vita glaskulor när jag och Mamma besökte Blomsterlandet i helgen och nu ser jag fram emot att spana in Åhléns julsortiment. 

Nu blir det i alla fall fortsatt mys i soffan.

Kramar 


Kommentarer
Postat av: Therese

Kul med nåt som man gillar när det kommer nya filmer! ang tröttheten så kan jag bara säga att jag är galet trött nu på kvällarna, vi skulle ju ha åkt utomlands i november men pga graviditeten blir det inte någon resa först senare nästa år. Jag känner nu att jag hade behövt en resa. Du får prova soppan någon gott, den blev godkänd av mannen. kram till dig!

2010-11-02 @ 20:54:31
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Marie Å

Ja, visst börjar man längta efter julen redan? Tycker inte alls det är för tidigt när skyltningen börjar komma, det är ju det som gör den här tiden på året mysig. Har till och med lite ångest för att julkorten inte är klara... Galet!



Var till Åhlens häromdan, visserligen ett mindre varuhus men blev lite besviken... Tycker de haft ungeför samma sortiment i flera år nu. Kanske har de tömt lagren nu också kommer nyheterna om ett tag? Hoppas det!!



Ha en fin kväll!

2010-11-02 @ 21:02:47
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: camilla

Trött är bara förnamnet ;) Ser också fram emot lite julpynt och advent, så mysigt! :) Jag får nog tjuvstarta eftersom vi är bortresta första och andra advent! Kram

2010-11-02 @ 21:20:00
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad



mvh malin



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-11-03 @ 01:53:30
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Zandra

Nä de är inte hennes recept, jag hittade dem hos Elin, Ett hus till oss-bloggen. Dem vart super smarriga :-)

Hoppas du får en bra onsdag!!

Kram

2010-11-03 @ 12:16:01
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Uh-huh-me.com ~Nettan

Åh, längtar efter att se om filmen :)



Jag tar alltid extra vitaminer under dessa mörka månader. Sedan tränar jag massor det hjälper till att var apigg så än så länge ingen trötthet!



Jag längtar också till julperioden. Gick och pillade på massa fint pynt på Åhlens idag hihi!



Kram

2010-11-04 @ 17:34:12
URL: http://uh-huh-me.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0