Home Spa



När jag kommer hem från träningen ikväll ska jag ha lite hemmaspa. Skall använda väldoftande tvål, lotion och måla naglarna i nån fin färg. Passar perfekt när jag har halva kvällen för mig själv.

Dessa produkter fick följa med hem till badrummet efter vistelsen i huvudstaden. Har använt Cream de Corps i ett år och anser att den är absolut bästa lotionen på marknaden. Den kladdar inte och den torkar in i huden på några få sekunder. Perfekt när man har det stressigt på morgonen och vill sätta på sig kläderna snabbt. 

Jag hade verkligen beslutsångest när vi stod inne på Cow Parfymeri och skulle välja duschkräm. Alla dessa underbara doftande krämer och vilken skulle man välja? Ville jag dofta kokos, kanel, hallon eller kanske som en sommaräng? Tills slut valde jag Melon Daiquiri och jag är så nöjd med köpet! Älskar att komma direkt ut från duschen och känna att doften av melon som sitter fortfarande kvar i huden.  

Nu skall jag försöka ge mig iväg till kvällens pass på gymmet. Tror att de flesta som går direkt från jobbet har vid lagret försvunnit från träningslokalen. Gillar inte när det är proppfullt vid alla maskiner och väljer hellre att träna lite senare på kvällen.

Kramar

Kommentarer
Postat av: Mia ☆

Nu blev jag riktigt sugen på att testa den duschkrämen! Älskar melon =) Hoppas du får ett avstressande och lite folktommare gympass! Kram

2010-09-07 @ 18:30:08
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Zandra

Tack snälla rara, ja var och varannan runt omkring snörvlar och har sej... ett typiskt trist höst tecken.

Hoppas din träning gick bra och att du är laddad inför IDOL!

Kramar

2010-09-07 @ 19:57:26
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: camilla

Nu har jag läst så mycket om dem där så jag måste prova! Vem vill inte lukta melon liksom :)

2010-09-07 @ 20:24:00
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Håller verkligen med dig om att det är den bästa bodylotionen på marknaden! Återfuktar som ett bodybutter fast den är betydligt mindre kladdig!



Kraam kraam

2010-09-08 @ 12:31:52
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Älskar också lukten av melon och har hört att den lotionen är superbra så måste testa!



Jag håller med dig, planlösningen är det viktigaste i en lägenhet! Det låter ju jättebra att ni har den delen till kontor! Vi känner att vi vill bo större men så svårt att hitta en lägenheter med bra planlösning. Vi bor i en 1,5a på bara 45 kvadrat men ändå känns våran mycket större än de flesta lägenheterna som är 2or bara för att den är så bra planerad!



Kraam hoppas du har en bra dag!

2010-09-09 @ 12:22:49
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej!

AAhh... det var precis den doften jag var ute efter sist jag besokte Cow, men tyvarr sa var den doften slut for dagen! Men det fick bli tva andra trevliga dofter istallet! Men nasta gang...

2010-09-09 @ 21:48:38
URL: http://takeitorleaveittoday.blogg.se/
Postat av: Debbie

Åh, gu vilka mysiga produkter! :)

2010-09-10 @ 15:52:10
URL: http://debbie.nu
Postat av: Therese

Lät helt underbart! Skönt att ha tid för sig själv. Den duschcremen är lite som bodyshops fast lyxigare, jag gillar att doften sitter kvar. Hoppas du får en mysig söndag. kram till dig

2010-09-12 @ 09:35:21
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0