Våga be om hjälp



Ibland blir jag lite mörkrädd när man träffar yrkesgrupper som inte kan sina arbetsuppgifter. Tidigare idag besökte jag läkaren för att ta några blodprover. Läkaren kände inte till den vanliga sjukdom som var skälet till varför jag där eller vad han skulle göra med mig. Vad gör han då? Jo, medans jag sitter i besöksstolen börjar läkaren googla sjukdomen få mera kunskap!

Jag hade inte reagerat om han hade frågat någon om hjälp, men att börja googla på nätet när jag sitter bredvid kändes så amatörmässigt. Varför frågar man inte bara en kollega om hjälp istället för att försöka hitta på en lösning själv. Jag fattar inte på folk som inte våga fråga efter hjälp när man inte kan, man är ju bara mer dum mot sig själv. 

Kram 

Kommentarer
Postat av: Elins blogg

Det där har hänt mig också! Jag gick till läkaren för att fråga om en sak. Då googlade han det!! Det hade jag ju själv kunnat göra om jag ville men jag ville ju ha professionell hjälp, inte hjälp av google! Haha.. Så förstår dig! Jag blev så himla arg!



Aja hoppas allt är bra med dig. Kram

2011-04-07 @ 22:02:29
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Det är faktiskt vanligare än vad man tror och varit kännt ganska läge att dom faktiskt gör så, men givetvis gör dom inte bedömningen endast utifrån google :)

2011-04-08 @ 17:22:33
URL: http://lifeofbjork.blogg.se/
Postat av: Lars

Ja, eller hur då blir man ju något illa till mods. Jag hade en infektion förra året, som var ungefär som körtelfeber. Min läkar lyckades aldrig diagnosticera fram var det var på riktigt. Jag vet fortfarande inte.

2011-04-13 @ 11:09:15
URL: http://fonsterputs-lulea.se
Postat av: snellie

va skämtar du? gud vad oprofficionellt, verkligen dåligt :S

2011-05-06 @ 13:42:23
URL: http://snellie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0