Vår = Förändring


Bild: Moltex.se

Så fort en ny årstid närmar sig med stormsteg börjar mina inredningsfingrar klia och jag får nya inredningstankar i huvudet. Jag vill känna att hemmet är i en ständig rörelse i takt med årets tolv månader. Nu är jag sugen på att förnya hemmet med en liten färgklick. Kanske byta ut den dimrosa kudden som vi har i läsfåtöljen i vardagsrummet mot en limegrön. Enkel, men ändå väldigt effektfull förändring.

Jag får allt svänga inom MIO och SOVA efter jobbet för att se om de har fått in några nya Moltex- respektive Mimoukuddar. Jag såg att Mickan i kvällens avsnitt av Solsidan hade Nipponkuddar från Mimou i hennes vita soffa i vardagsrummet. Snyggt!  

Kramar 


Kommentarer
Postat av: uh-huh-me.com ~ Nettan

Ja, huh, vilket hem de har de där två i Solsidan :) vi brukar sitta och rysa till i soffan för det ser så kliniskt vitt och hemskt tråkigt ut hos de!



Börjar också piffa lite här och var hemma, tar in våriga färger. Det är mysigt att inreda efter säsongerna som du skriver!



Önskar dig en fin vecka!

2011-01-31 @ 13:44:55
URL: http://uh-huh-me.com
Postat av: Marie Å

Åh, vilket härligt uttryck - att känna att hemmet är i ständig rörelse. Känner mig ibland som värsta sortens velpotta när jag flyttar/byter ut lyktor, kuddar och annat på löpande band. Kanske är det inte så att jag har svårt att hitta "min" stil, utan snarare att variationen gör det levande? Tänkvärt...



Ha en fin vecka!

2011-01-31 @ 22:07:41
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag blir lite vårpysslig så fort julsakerna är borta. Vi har gjort om en hel del på bara en månad. Nu vill jag ha ljust och pastell!

2011-02-01 @ 11:54:26
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Bergskristallen - en blogg om andlighet och kristaller

Har tänkt detsamma, att man ska ha lite mer färg nu :) Det vore riktigt fint :)



Ha en bra dag!

2011-02-01 @ 15:45:11
URL: http://bergskristallen.blogg.se/
Postat av: camilla

Jag känner igen mig!

Var till Mio för ett par helger sedan och tummade på en härligt rosa kudde från Moltex. Det är ju 3 för 2 men det var väldigt urplockat så jag får vänta lite med kuddinköp..



Kramar

2011-02-02 @ 22:12:37
URL: http://vitarummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0