En soft lördag



Ibland är det skönt att man bor i landets södra delar. Läste på Aftonbladet att det var snöoväder i huvudstaden! Vem vill ha snö nu? Vi är ju inne i mitten av april!

I förmiddags hade vi visningen och nu är nästa hyresgäst bestämd. Vår privata hyresvärd vill att man skriver på kontraktet under visningen och det var ovisst in i det sista om vem som skulle få lägenheten... Lotten föll till slut på min kollega, eftersom vi hade rekommenderat honom varmt. Nu får vi hoppas att han och hans flickvän kommer att trivas lika mycket som vi har gjort.

Är det inte på tiden att Iittala släpper en ny kivifärg? Den "nyaste" färgen sjöblå är relanserad så den färgen har jag redan sedan tidigare. På Iittalas hemsida kan man se vilka färger som man har producerat från starten 1988 tills idag. Det finns några färger som jag gärna skulle vilja ha i min samling som inte finns i produktion idag. Kanske kan de relansera mondongreen och light green i framtiden. Så fina så!

Nu väntar en genomkörare på gymmet!





Kommentarer
Postat av: camilla

Vilken härlig samling kivisar. Fint att placera dem i en stor grupp som du gjort! Gillar dina egna bilder, du verkar ha så fint hemma! Ska bli så kul att se hur fint det kommer bli i ert nya boende som jag hoppas att du vill visa upp! :)



Många kramar

2012-04-15 @ 09:15:19
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Therese

jorå här har det snöats igår när jag vaknade var marken och taken snötäckta. Idag skiner solen som tur är så imorgon är allt smält. Hoppas helgen varit fin! kram

2012-04-15 @ 11:36:10
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Karin

Har också läst det, inte avis:)

FInt du har det!

2012-04-15 @ 12:03:03
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: emma

Hej! Allt bra?

Ha en bra måndagskväll! :)

2012-04-16 @ 19:12:26
URL: http://bommmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0