Det ska vara glas(-sigt)

 
På det nya skåpet i sovrummet hittar man nu en liten del av min smyckessamling. Perfekt att ha det så nära till hands eftersom jag alltid känner mig naken om jag inte har några örhängen på mig. Känner ni er också nakna om ni inte har några smycken på er?
 
Jag hade egentligen planerat att besöka gymmet ikväll. Men när Robert & Anne frågade om vi ville hänga med och äta glass i Åhus så tackar man såklart inte nej. Även om dagarna numera mestadels består av jobb vill man ju kunna njuta av sensommaren på kvällarna.
 
Idag har det förresten varit riktigt varmt i luften. Kanske är den härliga värmen tillbaka igen? Vem vet? Det brukar ju ibland vara riktigt varmt i augusti och september. 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/737173/?claim=4u9ugye8jv7">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 

Kommentarer
Postat av: Bella

Fina askar :) Jag känner mig också naken utan örhängen. Jag har örhängen, ett tunt halsband och en ring varje dag, inte så ofta något mer, men dessa smycken vill jag ha för att inte känna mig naken.

Visst är det underbart sensommarväder för tillfället!! Klart du skulle äta glass istället för att träna :)

Kramar Bella

2012-08-15 @ 22:05:35
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.se/
Postat av: Caroline

Jag måste ha mina örhängen på mig annars känner jag mig naken. Klocka och förlovnings/vigselring vill jag också ha på mig när jag lämnar hemmet. Himla opraktiskt att ha när man bara är hemma och grejar :) Annars har jag gärna armband om jag skall på någon tillställning och liknande. Både Vitriini och Kastehelmi är ursnygga btw :D

2012-08-15 @ 23:13:20
URL: http://heybaberiba.blogg.se
Postat av: Karin

Jättefint:)

Hoppas allt är fint med dig:)
kram

2012-08-16 @ 09:05:02
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Emma

Det lät som rätt beslut med glass i Åhus tycker jag:) Jag hade färska kryddor, salladsmix, tomat, gurka, paprika, majs, solroskärnor, fetaost, soltorkade tomater & kyckling i, sen brukar jag ha på flingsalt & olivolja, det är riktigt gott & enkelt:)

Ha en fin kväll!

Kram Emma

2012-08-16 @ 18:52:20
URL: http://franminsidasett.blogspot.com
Postat av: Therese

så fint! Jag köpte just en kiwi ljushållare i exakt samma färg i helgen :)

2012-08-21 @ 08:25:03
URL: http://sailorswife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0