Våriga pasteller är här för att stanna



Hela tre tulpanbuketter står nu i vår vackra Alvar Aaltovas. Är så glad att den finns i våra ägor och jag skulle inte tacka nej till en till.  

Det blev en liten förflyttning av möbler igår pga kalaset. Nu står vårt Blå Stationbord i vardagsrummet och Plainebordet fick flytta ut i köket. Längtar verkligen tills flytten då vi kan köpa ett stort matbord så alla gästerna kan få plats och man slipper bjuda i omgångar.

Till helgen ska jag försöka ta någon bra bild på bordet från Blå Station för ni har inte sett den mer än bordskivan. Nu när det är mörkt på eftermiddagarna känns det mindre kul att gå runt och fota när man vet att kvaliten på bilderna kommer att bli så där. 

Kram

 

Kommentarer
Postat av: Karin

Underbart, det piggar upp!

2012-02-07 @ 04:54:47
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Zandra ☆

Härliga vårkulörer :-)

De går framåt hihi

Ha en härlig vecka

KRAMAR

2012-02-07 @ 07:45:01
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: camilla

Och jag är så ledsen att min Aalto-vas gick i golvet direkt! :( Klantigt!



Haha! Ja muggarna är ju så snygga, den främsta anledningen var för att jag gillar mer muggar med öra så dem bara blev ståendes. Bra att dem kom till användning! :)



Kramar

2012-02-07 @ 20:44:25
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Så fint och vårigt! Jag vill också ha en Aaltovas..



Ja, det är så himla tråkigt att jag ska flytta för jag älskar verkligen den här lägenheten. Men jag har ju vetat det hela tiden att jag bara skulle bo här i lite mer än ett år. Först ska jag flytta hem till M sålönge och sen så får jag antingen hitta en egen lägenhet till mig själv eller så hittar vi en större lägenhet till oss båda! Får se vilket det blir..



Hoppas du har en fin dag! Kramar!

2012-02-08 @ 13:27:56
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0