Svenskt tenn


Bilder: Svenskt Tenn

Just nu ligger dessa terrakottakrukor från Svenskt Tenn högt upp på min inköpslista till hemmet. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem hemma hos Trendenser-Frida. Nu gäller det bara att fundera ut om man ska satsa på den grönlaserade eller au naturel. Klurigt, eftersom båda är fina på olika sätt. Ett annat objekt som står högt upp är Daggvasen. Så vacker, men just nu känns den inte som ett prioriterat objekt. Men en vacker dag kommer den finnas i mina ägor.

Denna veckan har jag jobbat 150% och jag kommer att jobba fulldag även imorgon. Tur att jag vet att allt är slut nästa fredag och redan på måndagen därpå går vi ner till sju timmarsdag. Nu är det bara att tänka att det är sista rycket.

Kram

Kommentarer
Postat av: camilla

Jaa!! Visst var dom fina! Kommenterade hos Frida. Jag tycker lerkrukan med guldfatet till är allra finast. Daggvasen är nog den finaste vas som gjorts alla kategorier. En vacker dag.. :)



Kramar

2012-06-08 @ 21:34:20
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Therese

Så snygga! Antar att de är rätt dyra? När börjar semesterledigheten? Själv har jag nog...3 veckor kvar ska gå och räkna så jag vet exakt. Hoppas lördagen börjat fint!

2012-06-09 @ 09:04:13
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Karin

De har så mkt snyggt!

2012-06-09 @ 09:40:00
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Elena

Jättesnygga krukor!

2012-06-09 @ 18:24:52
URL: http://ellisono.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0