Seg start på veckan

 
Nya Elle Mat & Vin står för kvällens inspiration. Precis som i många andra nummer bjöd även denna upplaga på inspirerande läsning och recept. Jag föll speciellt för de olika festtilltuggen och den underbara gröna färgen på omslaget.
 
Denna måndag har varit riktigt seg för min del. Humöret har som vanligt varit på topp, men huvudet har varit segare än vanligt. Precis som måndagar brukar vara med andra ord. Jag hade egentligen planerat in att avverka ett jympapass ikväll, men halsen kändes inte helt hundra och därmed blir det stopp.
 
Jag ska istället krypa upp i soffan med iPaden och se sista avsnittet av favoritserien Hart of Dixie. För er som följer serien på kanal 5 kan jag avslöja att det kommer bli riktigt spännande längre fram i säsongen.
 

Kommentarer
Postat av: inspireme ♡

Måste börja kolla på Hart of Dixie, hört mycket gott om den :) Hoppas du känner dig piggare imorgon!

2012-09-24 @ 21:16:43
URL: http://inspiremebymatilda.se
Postat av: Therese

Vissa dagar är såna, jag var med seg på eftermiddagen fick inte alls så mycket gjort som jag borde. Väldigt mycket denna vecka också. Jo då vi är väldigt nöjda med kaffemaskinen, särskilt mjölkskummaren jag gör det till mitt te. Hoppas du är piggare imorgon! kram

2012-09-24 @ 22:08:46
URL: http://sailorswife.se
Postat av: Bella

Vissa dagar är verkligen sega... Hoppas halsen bättrar sig och att resten av veckan blir bättre!

Kramar Bella

2012-09-25 @ 20:19:42
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.se/
Postat av: Turid

Den tidningen har alltid så läckra omslag! Är just nu inne i en period där jag behöver inspireras med nya recept. Blir ju lätta tt man ofta lagar samma. Bra ideér för festmat är alltid kul när det vankas gäster:-) Den där ser ien har jag hört om, får kolla upp om det är nåt för mig:-)

2012-09-26 @ 17:02:38
URL: http://www.travelandfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0