En bra dag

 
Mysbyxorna på och de härligaste gå-hemma-tofflorna från Shepard som är en present från M:s föräldrar är bland det skönaste som man kan ha på sig efter en dag på jobb och gym. Egentligen finns det inget behov att ha på sig tofflorna för vi har det så varmt härhemma, men jag har på dem för myskänslans skull.
 
Idag har jag klarat av både träning, handla present till M som fyller år nästa vecka och gjort mitt livs bästa klädfynd till mig själv. Jag svävar verkligen på moln! Om det inte hade varit så dåligt fotoljus hade ni fått se min nya svarta skönhet. Lovar att fota den till helgen...
 
Nu ska jag ta en varm dusch innan jag kryper ner i sängen.

Sista dagen på veckan

 
Jag var riktigt slut efter dagens kettlebellspass. När passet var över fyllde jag på med en energi-smoothie gjord på kokosvatten, sweetie och frysta hallon. Sist jag var och handlade hittade jag kokosvatten från Paulúns på Ica Maxi. Det fanns tre olika sorter, naturell och två smaksatta, men jag valde den naturella. Om man vill variera sin smooothie kan jag verkligen rekommendera er att byta ut youhurten mot kokosvatten. Mums! 
 
Igår var jag, M och min mamma på Ronneby Brunns Spa. Vi gjorde inga behandlingar utan utnyttjade bubbelpoolen, utomhusbadtunnan och deras olika sorters bastuar. Det var riktigt härligt och min favorit var helt klart ångbastun. Jag kände att porerna öppnade sig och huden blev riktig mjuk och len.
 
En riktig friskushelg, där jag till och med stod emot mammas goda sockerkaka med kokos som en del av min numera striktare kosthållning!
 

Magisk Sommar

 
Detta är en bok som jag kommer att vilja ha i min samling.
 
De duktiga systrarna Widell kommer att ge ut en sommarkokbok som kommer ut i handeln i maj. Hannah och Amanda står för recepten och deras lillasyster Amelia har tagit de vackra bilderna. Magisk sommar ska ha  recept och inspiration för alla tillfällen, både till festliga och mer avslappnade. Visst låter recept som tapas, picknickmat för en dag på stranden, comfort food en regnig dag härliga och som något att se fram emot. 
 
Jag älskar Systarna von Sydows sommarbok om Marstrand så det ska bli riktigt spännande att se vad Widells har att skriva om deras sommaräventyr på Gotland. Åhh, vad jag längtar!

Förändring

 
Nu ska min kropp bli Bodylicius 
 
De senaste veckorna har jag ändrat på min kost och min träning. Från att ha ätit precis vad som helst med undantag snabbmat, har jag minskat ner intaget av kolhydrater och istället ätit mera grönsaker och protein. Jag har även dubblat mina träningspass på Friskis, från att ha tränat två pass/vecka är jag nu uppe i fyra/fem varierande träningspass i veckan.
 
Detta har gett resultat och det känns riktigt roligt! Jag har blivit starkare, lättare och mer fit i kroppen. Min ändrade "livsstil" gör jag för mitt egna välmåendes skull. Målet är att minska den totala fettprocenten och att inte gå upp de förlorade kilona igen utan hålla en jämn nivå och äta nyttigare. Extra kul är det att jag har två peppkompisar som gör samma förvandling som jag. Pepp och beröm är ju alltid viktigt för att kunna nå sina mål.     
 

Ett riktigt drömhem

 
 
Åååhhhh, så snyggt! Det snyggaste hemmet på länge i Plaza Interiör enligt mig. Det ägs av familjen Norén-Ostanont och de äger även den fina butiken Urban Living. Alltid när vi har vägarna förbi ner till Österlen måste jag ta ett varv runt i butiken och man kommer efter ett besök allt som oftast ut med något fint. Där inne har jag köpt allt i från Voluspa till annorlunda ringar gjorda helt i glas. Har ni vägarna förbi Simrishamn så måste ni gå in där!
 
Högt upp på min önskelista hittar man Asplunds Snöskåp med glasdörrar. Jag blir ju inte mindre sugen när jag ser att de har fyra skåp på raken i vardagsrummet. Vill också ha... Om man hade haft lika högt i tak hade jag också velat ha två Bestlitelampor ovanför köksbordet. Ja, deras hem är ett riktigt drömhem i mina ögon.

Nya tag 2013

 
Bilder: Länna Möbler & hm.com
 
Snygga kökshanddukar till köket kan man aldrig få för många av! Jag har slutat att köpa dyra som ändå snabbt blir fula av olika matfläckar som inte försvinner i tvätten. Jag skulle både kunna tänka mig att köpa denna rosa som även finns i grått från H&M Home och den snygga från Design Letters. 
 
Nu ska jag strax ge mig av till veckans första träningspass. Precis som många har jag tagit tag i min träning nu efter nyår. För att göra det roligare att gå till passen har jag investerat i nya träningsskor, ett nytt linne och än fler färgglada linnen får och kommer med säkerhet flytta in i träningsgarderoben!

RSS 2.0