Helgen som gick




Resultatet efter en gårdagens shoppingtur på Nova Lund. En kavaj/kofta från Topshop, skjorta från Ralph Lauren och ett par nya joggingskor från Nike. Det kallar jag bra shoppingresultat! Nu är jag redo för många rundor i joggingspåret i sommar.  

På kvällen väntade en hejdundrande födelsedagsfest för M:s pappa som fyller 60 år imorgon. Det var inget dåligt kalas med trerättersmiddag, liveband och serveringspersonal som servade kvällen lång! 

Jag passade på att återanvända min fina klänning från Mango som jag köpte inför Ernst & Youngs 20-årsjubileum i Åre förra året. Det var tredje gången jag använder den. Det är synd att den inte har fått hänga med på fler tillställningar, för den är så fin med sin rosa färg, stenarna och den bara ryggen.

Många kramar
 


23 Maj



Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag tycker att Lauren Conrad är en stor inspirationskälla. Därför vill jag tipsa om hennes egen skönhetsblogg, http://thebeautydepartment.com/. Där finner man allt från tutorials, skönhetstips till hur man gör enkla håruppsättningar á la Conrad.  

Ny vecka och därmed nya tag. Precis som många andra var jag en stund på gymmet ikväll. Jag la märke till ett diagram som jag inte har sett tidigare som visade vilka dagar flest går och tränar, och som man kan gissa så var det måndagar och fredagar.
Folk och även jag känner att man måste träna bort alla onyttigheter som man har klämt i sig under helgen.

Förutom att gå till gymmet var M och jag även nyttiga med vår middag. Om det var någon som såg du är vad du äter i torsdags kanske ni kom ihåg att Anna Skipper laga en thaigryta. Den åt vi idag och den var faktiskt riktigt god och väldigt lättlagad.

Kramar

 

Mmmm... Rabarberpaj



När Magnus föräldrar var här på besök vid min födelsedag passade de på att ge oss rabarber från deras trädgård. Idag använde jag dem och gjorde en smarrig rabarberpaj á la Fanny och Anna Bergenström. Jag skulle kunna äta rabarberpaj varje helg för jag tycker det är så gott.

Har ni dåligt väder hos er? När jag cyklade till träningen för två timmar sedan var det endast några grå moln på himmeln. När jag sedan kom ut en timme senare både åskade och hällregnade det. Oturligt nog hade jag inte mobilen med mig, så det var bara att cykla hem och om jag inte blev tillräckligt svettig på passet så blev jag lagom blöt under den korta cykelturen hem.

Nu ska jag logga in på tv3play för att se kvällens avsnitt av Bachelorette som jag missade på grund av krocken med favoriten Gossip Girl. 

Ha en fortsatt trevlig kväll.

/Cicci  
 

A cup of tea



Jag skulle mer än gärna vilja ha en vit tekanna från Höganäs i mina ägor. Perfekt när man det vankas långa helgfrukostar på lediga lördagar och söndagar.  Tycker bilden är så insprerande och den får mig verkligen att längta till helgen. Längtar, längtar, men allra mest längtar jag efter min M som kommer hem imorgonkväll efter tre dagar i huvudstaden. 

Kram







Födelsedagsfirande x tre



Denna helgen har det varit födelsedagsfirande gånder tre. I lördags hade jag och bästa Sandra födelsedagsfest och igår var vi nere i Lund för att fira Magnus lillebror. Ibland är det riktigt roligt att fylla år för vi fick så fina presenter. I mina paket kunde man bland annat hitta en vit spets skål med lock från Mateus, presentkort på ansiktsbehandling, Ebba von Sydows bok, Fredrik Lindström och Henrik Schyfferts bok m.m. 

Men nu är helgen och festligheterna slut och en ny arbetsvecka har börjat. Denna veckan kommer jag att vara själv hemma för Magnus är i Stockholm med jobbet. Jag blir alltid så lättskrämd när han är borta. Minsta lilla konstiga ljud reagerar jag på och jag är ständigt på "vakt".

Kramar


Orange Fizz



Blev både riktigt glad och förvånad att hitta mina bilder och min blogg på Blogg.se:s första sida. Riktigt kul och jag välkomnar varmt de nya läsare som tack vare publiceringen har hittat hit. Jag hoppas att några av er kommer att titta in igen.


Innan vi åkte till Blekinge i fredags gick vi upp till stan för att uträtta några ärenden. Jag skulle bland annat hämta ut detta nagellack som jag hade beställt på Parelle för en vecka sedan. Förra helgen var jag där för att köpa ett nytt sommarlack och jag hittade Orange Fizz från favoriten Chanel.

När jag skulle betala upptäckte expediten att min nyans var slut och att de skulle få hem flera om en vecka. Då sa hon att jag kunde ta deras visningslack och provmåla i en vecka utan att kräva någon form av betalning. Det kallar jag service! Jag kunde på den gångna veckan se om jag gillade nyansen och det gör jag verkligen. Nyansen är svagt persikefärgat och den kommer bli supersnygg i sommar till brunbränd hud.

Kram


2011-05-04



För ett tag sedan beställde jag hem ansiktsrengöring och skrubb från Dermalogica. Jag har inte testat Dermalogica tidigare, men på några veckor så har dem gjort underverk på min hy. Efter att testat dessa två produkter är nu jag riktigt sugen på att testa fler produkter från märket.

Usch, idag var det riktigt kallt när jag skulle köra till jobbet. Jag fick till och med skrapa rutan och det har jag inte gjort på två månader. Trodde nästan att det var sommar för nån vecka sedan då jag satt och solade i bikini på balkongen och nu är det tvärtom. Kallt och lite ruggigt! Fy, jag hoppas verkligen på att vädret blir bättre till helgen.

Kramar


Välkommen Maj



Rosa liljor som jag fick i fredags står i en stor cylindervas från Åhléns. Blommorna matchar den fina ostronskålen från älskade Mateus som jag fick i present av M:s föräldrar.

Jag har blivit riktigt bortskämd med det fina vårvädret som nu har varit över Kristianstad under en längre period. Därför blev jag riktigt besviken när jag vaknade i morse och upptäckte att det var mulet väder. Men det hindrade inte oss från att ta en riktig långpromenad i förmiddags. Fast vädret inte var den bästa så var det riktigt skönt att komma ut i friska luften.

I eftermiddag har jag surfat runt på olika resesidor på nätet på jakt efter ett semestermål i sommar. Tycker det är en riktig djungel, eftersom jag inte vet vart vi vill åka. Magnus vill bara lappa sol medan jag vill blanda sol och bad med shopping och kultur.

Kramar


RSS 2.0