Detta gömmer sig i dagens shoppingpåse



Ögonskuggan Bronze från Make Up Store



Jobbskjorta och ullkofta från Benetton

Har lite ont i halsen, därför kunde jag inte gå och träna som jag egentligen hade tänkt från första början. Har även bokat tvättstugan ikväll, mindre skoj att springa upp och ner i trapporna, men ett illa måste. Tog även en kort sväng av stan idag. Det är riktigt skönt att bo så nära centrum att man kan cykla dit på 2 minuter. Hittade en ljusblå jobbskjorta och en ljusgrå ullskofta på 50% rea på Benetton. Måste berömma Benetton, de hade 50 % på hela butiken! Det är först nu för ett tag sedan jag har börjat handla där. Men de har en del fina plagg som passar bra, när man har ett kontorsjobb som jag. Blev även ett stopp på Make Up Store och en ny ögonskugga i färgen Bronze fick följa med hem.

Imorgon är det fredag, jippi. Veckorna går så snabbt och det är sen bara 2 veckor kvar till min allra första semester. Längtar så, och jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig!

Många kramar

Kommentarer
Postat av: La Fleur

Åh vilken toppen shopping! Älskar Make up stores produkter, massa vill ha'n!:)* Kikade förbi Benettons rea för ett tag sedan men då hade de bara 30%, definitivt dags för ett nytt besök (om jag nu inte missat alla god bitarna!) De har mycket fint! Hoppas du får en super mysig helg!(Hoppas att halsontet blivit bättre!) kram/La Fleur*

2009-06-26 @ 13:32:05
URL: http://mademoiselle-lafleur.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0