Min kväll!



Ikväll ska jag ha Ciccikväll. Min andra hälft är på herrmiddag och jag kände för en kväll med själv som sällskap. Ibland kan det vara skönt med lite egen tid och bara göra det som jag tycker är kul utan att behöva oroa sig att man är tråkigt sällskap. Så jag ska snart krypa upp i soffan och i lugn och ro bläddra i Damernas och mumsa på lite Lindt choklad. Därmed vardagslyx på hög nivå.

Usch, imorgon börjar hösten på allvar! Enligt mig var sommaren alldeles för kort och den regnade bort... Eftersom vi har haft en sådan trist sommar hoppas jag att vi får njuta av en riktig härlig höst med soliga och krispiga dagar. Längtar lite efter att gå promenader med mina Hunters. Ett tips till er som sugen på att köpa Hunterstövlar så finns de att köpa för ca 750 kr på Topshops hemsida. Förra hösten köpte jag mina från Hunters brittiska hemsida och jag fattar inte varför svenska butiker ska ta dessa överpriser på samma stövel.

Kramar


Nogger, Päronsplit, Lakrits-Puck...



Bilder:GB

Har ni sett att det har kommit ut fyra nya smaker i GB Gräddglass? När jag och mina syskon var mindre åt vi väldigt mycket av denna glass. Vi är fyra syskon så vi delade två paket mitt itu och då kunde ingen säga att den ena fick mer än den andra. Rättvist skulle det ju vara! För någon helg sedan köpte vi Noggerglassen och den var faktiskt riktigt god för att tillhöra kategorin budgetglass. Så den kommer vi nog att köpa igen.

Nu ska jag titta vidare på premiäravsnittet av Robinson. Har kollat i tio minuter och jag har redan börjat störa mig på personer som enligt min mening inte borde vara med.

Kramar


Lite Kalabalik




Visst liknar armbanden från Lite Kalabalik stora juvelfärgade karameller? Jag hade stor beslutsångest igår när jag beställde hem ett från Creative Lounge. Tycker alla är så fina och skulle egentligen vilja ha allihopa. Men tillslut bestämde jag mig för Lite Kate (den marinblåa stenen med mullvadsfärgat band).

Idag hade vi egentligen planerat att åka till Ronneby för att hälsa på familjen. Min mamma och bror kom nämligen hem från i Brasilien och New York i torsdags. Innan de åkte gjorde jag en liten beställning och idag skulle vi ha åkt och sett om de hittat något från listan. Men det blev ändrade planer i sista minuten så jag får hålla mig till tåls en vecka till. Efter deras resa har jag blivit riktigt sugen på att åka till New York. Mamma beskrev det som en shoppingstad utan dess like och att jag hade passat som fisken i vattnet där. Nu gäller det för mig att övertala Magnus att vi ska åka dit nästa gång vi funderar på att resa.

Kramar!  


Dagens Sex and the City-Cicci



Nu ska jag strax be ge mig bort till Anna för kvällens Sex and the City-fest. Tänkte visa er hur jag ser ut i kväll:
Tyll- och fjäderdiademet och klänningen är köpta på HM för många år sedan, pumps från Bianco och Marc by Marc Jacobsring som inte syns på bilden + en svart Biancoclutch. Men jag tycker inte att jag är så lik nån av de fyra Manhattantjejerna så jag kom fram till att jag är den nya SATC-tjejen.

Ha en underbar lördagskväll!

Kramar


Daiquiris, Mojitos, Cosmos...




Denna fina bok hittade jag på Åhlens

Måste tipsa om den här Cocktailboken som jag hittade när jag letade efter en liten ge-bort-present till Anna som ska ha kvällens SATC-fest. Blir man inte bra sugen på att sitta på en solsäng vid en sandstrand och sippa på en drink när man ser dessa underbara och stilrena bilder? Vi har sedan tidigare en gammal coctailbok, men den är inte så inspirerande att titta i. När jag köper kok-/bakböcker tänker jag att den både ska vara en fröjd för ögat och för gommen och då är det lite konstigt att vi inte har köpt en snygg drinkbok tidigare.

Varför ska alla artister som jag vill se ha sina konserter i oktober? Jag läste precis att Veronika Maggio skulle spela i Kristianstad. Åhh, tänkte jag och kollade upp vilket datum. Men riktigt besviken blev jag när det visade sig att vara samma dag som jag och två kollegor ska gå och se Britney Spears i Malmö. Får hoppas att Veronika kommer tillbaka någon annan gång.

Kram


Lovely Knit



Jag är nog en av dem sista i bloggvärlden som köper en Lovely Knit kofta från Odd Molly. Jag har varit sugen på att köpa den i flera år eftersom den är en klassiker. Men det var först när jag såg färgen Mid Indigo som jag kände nu ska jag slå till. Det kunde ju inte bli bättre när favoritbutiken Spirit Store har 20 % på hela sortimentet denna helg. Då måste man ju bara slå till...

Idag har jag känt mig lite småkrasslig. Tror att jag börjar känna av en mindre höstdepression eftersom det har varit supertrist väder nu i några dagar. Tur för mig att jag har två resor med jobbet att se fram emot inom dem närmsta veckorna. Dubbeltur att det är fredagkväll och det innebär fredagsmys. Jag ska snart knalla bort till Hemmakväll för att hyra en film. Hoppas bara att det inte är allt för utplockat i den romantiska komedihyllan...

Kramar


Mot Malmö och födelsedagsbarnet




Om någon timme sitter Anne och jag på Öresundståget som tar oss till Malmö. Vi ska spendera dagen i Malmös butiker och förhoppningsvis hitta lite höstnytt. Jag har redan spanat ut lite eventuella köp på nätet och nu återstår om plaggen är lika fina i verkligheten. Ibland kan saker ser jättefina ut på bild och sen är det tvärtom när man ser det live. :(

I eftermiddag ska vi möta upp Beatrice och umgås lite med henne. Hon fyllde 25 år i helgen som gick och jag ska passa på att överlämna en liten födelsedagspresent. I hennes rosa paket ligger ett par ljusrosa Hankypanky, en genomskinlig Viitriini och i glasasken ligger i sin tur ett par sötvattenspärlörhängen. Vi får hoppas att hon gillar min present och att hon inte läser detta under dagen!

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning!
Kram

Förändring


Bild: Tine K

Just nu känns det som att jag befinner mig i en förändring. Jag har börjat plocka undan de ljusa sommarkläderna ur garderoben och in kommer nya fina höstkläder i härligt murriga färger. Nu hänger det bara ett fåtal sommarplagg kvar som får vara kvar till Mallorcaresan.

Igår bytte jag till ett större arbetsrum på kontoret. Men redan efter en dag saknar jag mitt gamla rum som jag haft i tre års tid. Det andra rummet låg precis vid en trappa och jag gillar när det händer saker runt om kring mig. Nu sitter jag nästan längst bort i korridoren så ljudnivån är betydligt lägre där än vad jag tidigare är van vid.

Nu har det också börjat klia i mina inredningsfingrar och jag börjar bli sugen att göra en liten make over härhemma som att byta ut lite kuddar, köpa en tavla till vardagsrummet och nya sovrumslampor. Jag var på MIO efter jobbet men där hittade jag inte mycket som föll mig i smaken. Trist!

Kram
  

 


Ny vecka = Nya tag


Ska jag klä mig som Charlotte, Miranda, Carrie eller som Samantha??....

Då var det måndag igen och därmed nya tag! Denna vecka har jag en tripp till Malmö med Anne för att hälsa på Beatrice och en Sex and the City-fest att se fram emot. Ett riktigt festligt tema enligt mig. När jag tänker på SATC som tema får det mig att tänka på fina cocktailklänningar, Manhattan och festliga drinkar. Hmm, undrar vad jag ska ha på mig?

Efter jobbet idag gick Jenny och jag till Lilla Torg för att ta en glass i solskenet. Så mysigt att sitta med en glass i handen och känna att solen värmde i ryggen. Det gäller ju att passa på att njuta av solskenet nu när man har chansen. I morse kändes det som att det skulle regna hela dagen, så jag saknade mina solisar när vi satt och njöt av solen.  

Ikväll ska jag spana in Svenska Hollywoodfruar som har säsongspremiär. Lagom lättsmält en måndagskväll.

Kramar


Fikadate och middagsdate




Igår hann jag med både en fikadate och en middagsdate! Det började med en uppdatering med Sandra på Nostalgia och sen en tur på stan innan butikerna stängde. Trodde först att jag inte skulle hitta något. Men väl inne på HM fann jag denna smutsrosa scarfs. På senaste tiden har jag börjat få en förkärlek till smutsiga pasteller så jag kan förstå i efterhand att den fick komma med hem. 

Jag hann vara hemma i fem minuter innan Anne ringde och frågade om vi ville hänga med till Åhus för att äta och ta en glass. Glass, mat och trevligt sällskap tackar man ju inte nej till. I Åhus var det till och med så varmt att vi kunde sitta ute och äta. Riktigt härligt att kunna njuta av det sista av sommaren. Mätta i magen åkte vi sedan ner till Åhus Hamn för att njuta av glassen. Utan att veta om det valde jag 500 kr/liter glass så mina kulor var minismå jämfört med Annes och Roberts. Smått besviken frågade jag glassgubben varför mina och Magnus kulor var så små jämfört med deras och då fick jag veta hur dyr glass vi åt. Smaken var god men jag föredrar hellre Ben&Jerrys eller Ottos Glass.

Kram


Plexi mot Plexi


Nyaste tillskottet till hemmet...

...som matchar så fint till min älsklingslampa

Igår besökte vi ett blåsigt Malmö för att hälsa på familjen Stenlund som vi inte har sett på ett par månader. Kul att träffa lille Rasmus som har blivit så stor. Riktigt söt var han när pekade mot min skjorta och lilla Ralph Laurenhästen och gjorde ett gnäggande ljud. Så sött!

Men innan mötet spenderade Magnus och jag någon timme i Malmös affärer. Jag hade siktet inställt på att hitta en present till min barndomsvän och f.d. sambo Beatrice som fyller 25 år idag. Ett stort grattis till dig vännen! Nästa torsdag åker Anne och jag ner till Malmö för att fira henne och då tänkte jag även visa er vad som ligger i paketet.

Förutom presentjakt så hittade jag även detta tidningsställ på Åhléns City. Nu har Magnus ärvda tidningsställ (som han inte vill göra sig av med, ni ser den på ett inlägg från förra veckan) flyttat till sovrummet. Jag blev desto gladare över detta nya som matchar fint med Bourgien från italienska Kartell.

Idag ska jag möta upp Sandra för en fikadate på stan. Det var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli kul att höra vad som har hänt sen sist!

/Cicci


Nu är den här!



Alldeles nyss damp den efterlängtade IKEA-katalogen ner på hallgolvet. Ikväll ska jag se om det finns några guldkorn i den.
Nu blir det powerwalk med Lady Gaga och Rihanna som pepp!

Kram


Aj aj aj



Ända sedan jag vaknade vid åtta har jag suttit uppkrupen i soffan tillsammans med denna bok av Sophie Kinsella.

Jag har sån träningsvärk efter gårdagens pass att jag helst inte vill röra mig några längre sträckor. Känner mig som en riktig halta Lotta idag! Haha Men om en liten stund ska jag ta mig i kragen och ge mig ut på en powerwork. Förhoppningsvis kommer promenaden att hjälpa att stelheten försvinner. Men om jag tänker efter så är det ganska skönt att ha träningsvärk för det visar att musklerna kämpade och gav allt igår.

På återseende!
   


Lillördag


Bild: Alvhem

Det var så skönt att vakna i morse och veta att jag är ledig ända fram till måndag. Så skönt att kunna ta lite långledigt nu när de viktigaste arbetsuppgifterna är avklarade. Men jag kan inte riktigt släppa arbetet nu när kontoret är öppet, kunder ringer mig på mobilen och jag håller mig själv uppdaterad genom mailen. Men jag är alla fall inte på kontoret personligen och det är huvudsaken.

Idag har Magnus och jag varit på stan och jagat 25-års present. Jag hade tänkt ut en jättebra present, men det visade sig att en del av presenten var slut i butikerna. Typiskt! Nu gäller det att ev. tänka om och komma på något nytt! Oftast snöar jag in mig på ett spår och nu gick denna idé i kras... Men på fredag ska vi till Malmö på middag och förhoppningsvis kan jag hitta någonting där.

Jag är nästa precis hemkommen från ett riktigt jobbigt skivstångspass. Jag har inte gått på något skivstångspass på hela sommaren och därför är kroppen extra mör. Det var ledarens allra första pass och hon var superduktig för att var första gången. Kul tycker jag att det kommer in nytt blod på Friskis.

Ingen har väl missat dagens stora nyhet att Viktoria och Daniel väntar smått. En riktig rolig nyhet och jag tycker att det skall bli riktigt spännande att följa babyutveckligen i media.

Många kramar    


Till Grillat




En blåbärsmojito passar ju perfekt nu när man kan hitta blåbär i skogen.

Ett nytt tillskott i min bokhylla är sockersöta Lisa Lemkes kokbok Till Grillat. Jag fick upp ögonen för henne nu i sommar när hon har varit kock i sommarprogrammet Sommarkväll på SVT. Ett riktigt trevlig program där en tv-kändis bjuder in olika gäster för en kväll ute på Bockholmen. Gillade att det var stor variation mellan gästerna och programledare och att programmet passade alla åldrar. Så om ni inte har sett det finns chansen att spana i programmet på SVT Play.

Idag var det riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet efter helgen. Nu har många kommit tillbaka från semestern, så det var roligt att höra hur alla hade haft det under de veckor som vi inte setts. Vi har även två gravida på jobbet och deras magar hade växt en hel del under månaden som har gått. Tänk vad mycket som kan hända på bara en månad...

Kramar

Coral Love och Paris



När vi var iväg på Rhodos passade jag på att besöka Taxfreebutiken. För mig är det som att bli barn på nytt och att få komma till en stor leksaksbutik. Magnus tålamod testades när jag ville ta en omväg förbi taxfreen istället för att hämta väskorna när vi kom till Kastrup mitt i natten. Men jag var envis för jag ville ha ett läppglans från Chanel som jag hade spanat ut i förväg. Glad i hågen var jag sedan när vi mot rullbandet för att ta våra väskor gick för jag fick ju ett läppglans att ta med mig hem.

I vanliga fall är jag ett troget fan av Lancômes Juicy Tubes. Men eftersom jag har alla de nyanser som jag behöver så kände jag inte för att köpa ytterligare ett, utan ville hellre testa ett läppglans från mitt nya favoritmärket Chanel. Nyansen som jag valde är nr 146 Coral Love och jag är verkligen supernöjd med min nyvunna upptäckt.

När vi åkte hem från Paris Charles de Gaulle Airport i början av juni doftade jag på Balenciagas Paris för första gången. När vi väl kom tillbaka till Sverige läste jag i Elle att den bara fanns och köpa på NK i Stockholm. Typiskt tänkte jag! Men tur hade jag att även den visade sig finnas på Kastrup. Parfymen har dofttoner som peppar, bergamott, viol och nejlika. Vilket gör att den varken doftar starkt eller sött och det gör den till en perfekt vardagsparfym.

Kramar      


En dag i Kivik






I morse när jag vaknade så kände jag för att ta en tur med bilen. Så framåt lunch satt jag, Magnus, Berra och Fidde i bilen som körde oss mot Österlen och Kivik. Första stoppet blev butiken Jepson och där inne hittade jag en skjorta från Maison Scotch. Min skjortgarderob bara växer och växer. Bara för några dagar sedan så lämnade min bror över en kasse med Ralph Laurenskjortor som han hade köpt till mig under sin vistelse i USA. Tack snälla storebror!

Vi gjorde sedan en avstickare till Carolina och Andreas som igår fick nyckeln till sin nya lägenhet som ligger granne med Jepsonbutiken. När vi kom intrampande höll de på att måla väggarna för fullt. Det var en riktig trevlig lägenhet som de hade fått tag i som dessutom hade balkong med havsutsikt.

När vi var hos Carolina så låg Expressens bilaga på köksbordet och i den fanns en artikel om Restaurang Friden. För ett år sedan tipsade även Trenderser om denna restaurang på hennes Österlenroadtrip så vi beslöt oss för att köra dit. Mitt ute i ingenstans ligger denna White Guiderestaurang som serverar vedugnsbakade pizzor av endast ekologiska ingredienser från trakten. Nu var vi där fem minuter efter att de öppnade, men under tiden vi intog måltiden så blev alla bord ändå upptagna. Ett tips är alltså att boka bord om ni ska åka hit. Även om restaurangen ligger i shotahejti så hittar folk hit på grund av deras underbart goda pizzor.

När vi hade fått i oss lite mat i magen åkte vi vidare till Stenshuvud. Där kände jag mig som i en riktig stadsfröken som gick runt i ett lerigt naturreservat i skjorta och ballerinaskor, medan de andra besökarna hade vandringskläder och ordentliga vandringsskor. Men det var inte min idé att åka dit även om utsikten från Skånes högsta punkt var slående.

Nu är det en trött Cicci som ska ta det lugnt i soffan denna lördagskväll.

Många kramar


Min nya älskling i väsksamlingen




Några gillar skor och andra gillar väskor och jag tillhör dem som älskar fina väskor. Det verkar också som att stilikonen Olivia Palermo har samma smak som jag.

Innan vi åkte Rhodos såg jag denna väska inne på Zara i Malmö. Då hade jag redan samlat på mig en liten hög med kläder så det var ett illa valt tillfälle. Men jag kunde inte riktigt släppa den och efter lite funderingar klickade jag hem den från hemsidan förra helgen. Idag kom en DHL-bil till kontoret med ett paket till mig. I paket låg denna vackra väska omsluten i kornblått silkespapper. Det är verkligen pluspoäng för Zara att de slår in plaggen i silkespapper när man handlar via nätet. Det känns mer exklusivt och det blir roligare som kund att öppna paketet.

Nu är första arbetsveckan efter semestern äntligen avklarad! Jag hade egentligen behövt en extra arbetsdag denna vecka för jag har inte riktigt hunnit med det som jag hade planerat från början. Planen var egentligen att jag skulle ta semester nästa vecka. Men nu är jag tvungen att jobba måndag och kanske tisdag för att bli klar med momsen.

Men ska jag inte tänka på det för nu är det fredagsmys och två dagars ledighet!

På återseende!
Kramar 


2 gånger Cape




Precis så här kommer jag att bära min nya svarta cape i höst, med skjorta från Ralph Lauren och jeans från TopShop.

Kan det inte sluta regna och bli lite varmare?! Efter jobbet beslöt jag mig för att ta en liten runda på stan. Jag blev tvungen att ta på mig yllekofta över skjortan och Hunterstövlar för att inte frysa eller bli blöt om fötterna. Riktigt trist eftersom vi bara är i mitten av augusti. Om jag inte hade vetat att det var augusti, så hade jag nästan gissat på att vi var inne i oktober!

Eftersom jag är i höststämning för tillfället passar dagens inköp min sinnesstämning idag. Dessa caper från Åhléns kommer att bli riktigt användbara i höst och förhoppningsvis några kvällar i sommar. Den rosa är lite finare i materialet och passar alldeles utmärkt som en kofta redan nu. Medan den svarta är mer som en värmande filt. Jag hade tänkt använda den svarta över en skjorta på jobbet när det blir lite kallare. Den söta tjejen som stod i kassan tipsade att hon hade sin "filt" under sin skinnjacka. Med andra ord så kan man ha dem till mycket!

Kramar


Onsdagsmys!



Jag har svårt att stå emot att köpa en tidning med mig hem när jag går förbi ett tidningsstånd. Klarade mig inte idag heller... och idag blev det dubbelt upp :)

När jag kom hem från jobbet idag doftade hela lägenheten choklad och nybakat. Min Älskling hade varit så duktig och bakat en Leilakladdkaka till sig för att fira hans andranamns-dag. Så sött! För i vårt förhållande är det jag som älskar att baka och detta är första gången på många år M bakar helt på egen hand. Men vad gör man inte för att festa till vardagen?!

Tycker inte ni att det känns som att sommaren sakta börjar lida mot sitt slut?! Detta är tredje kvällen i rad som det ösregnar utanför fönstret och himmeln är alldeles blyertsgrå. Jag kommer med största sannolikhet tända lite ljus i kväll, koka mig en kopp te och mysa i soffan med mina nya tidningar.

Visste inte att Sofis Mode både hade blivit dyrare och tjockare samt att den numera kostar som en "billigare" tidning och att man numera köper den separat utan att behöva köpa Aftonbladet. Man lär ju sig något nytt varje dag, även om mycket är väldigt oväsentligt!

Nu blir det kvällsmys för min del!
Kramar


California King Bed...Till The World Ends...



På köksbordet har jag ställt vår vita Tivoliradio som brukar hålla mig sällskap i köket. Just nu strömmar den tillfälliga favoriten California King Bed med Rihanna ut ur högtalarna. Jag håller bägge tummarna att hon kommer sjunga den på hennes Malmökonsert i oktober.

Just nu råder det kvinnlig dominans när jag väljer musik på Spotify. Om det inte är Rihanna, så går Lady Gaga eller Britney på hög varv här hemma. Nu saknas det bara en konsert med Lady Gaga... Britney intar Malmö Arena några veckor tidigare än Rihanna och även då ska jag finnas med i publiken. Oktober kommer därmed att vara en riktigt konsertmånad för min del med två riktigt stora konserter. 

Kramar





  

Havreflan



Första dagen på jobbet är härmed avklarad! Det kändes lite konstigt att vara tillbaka på jobbet eftersom många fortfarande har semester plus att man har varit ifrån sina arbetsuppgifter i några veckor. Men det dröjde inte länge innan telefonen och mailen ringde och plingade i ett. Tror nog att mina kunder är glada att jag är tillbaka så att jag kunde svara på alla deras frågor.

När jag kom hem kände jag ett riktigt sug på att dona lite i köket och efter lite bläddrande i Leilas underbara kokböcker fick jag inspirationen på att baka havreflan. Som tur väl var hittade jag alla ingredienserna i skafferiet! Tjugo minuter senare kunde jag ta ut första plåten och köket fylldes av en koladoft. Riktigt riktigt simpelt och så gott! Perfekt att ha att knapra på eller att piffa till vaniljglassen med.

Nu ska jag bege mig ut i köket för att laga lite kvällsmat. Ikväll blir det kycklinggryta med hallon som jag hittade på Mästerkocksfinalisten Jennie Benjaminssons hemsida Kalasgott.com.

40 Havreflan

150 g smör
2 dl havregryn
2 dl strösocker
½ dl vispgrädde
½ dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver

Sätt på ugnen på 200 grader. Smält smöret och blanda det med havregryn, socker, vispgrädde och sirap i en bunke. Blanda vetemjöl med bakpulver och vänd ner det i smeten. Klicka ut smeten på en plåt med hjälp av två teskedar. Lämna dock 1 dm mellan klickarna eftersom de flyter ut till stora flan. Grädda flanen gyllene i mitten av ugnen i ca 4 minuter. Klart!


Kramar


Dior, förkylning och scouter



Titta vilka fina Dior-solisar som jag fick av Magnus igår! Synsam rear för tillfället ut väldigt många solglasögon och kanske hittar du ditt drömpar för antingen 500 kr eller 1000 kr. Dessa kommer jag använda hela augusti och på den kommande Mallorcaresan i början av september.

Under de sista dagarna på Rhodos blev jag sjuk. En kväll började jag känna mig frusen och nästa morgon hade jag ont i halsen, snuva och feber. Jag har inte varit förkyld på flera månader och det är typiskt att man ska bli sjuk på sin utomlandssemster. Men jag trotsade förkylningen och låg under parasollet de två sista dagar, så Magnus kunde få bada och sola utan att behöva bekymra sig om mig.

Väl tillbaka i Sverige blev det ombytta roller, han blev sjuk och jag frisknade till. Men nu är förkylningen tillbaka hos mig och jag hoppas att den går över illa kvickt. Igår trotsade vi båda våra förkylningar och gav oss ut på stan. Hela Kristianstad har varit i rörelse denna veckan pga Världsscoutjamboreen som anordnas i stan. Hela 40 000 st scoutmedlemmar från hela världen är här. Jag roade mig själv igår att hitta den scout som hade åkt längst för att komma till stan och den som vann var en scout från Sydkorea.

Kramar

Rhodos tur o retur


Utanför gamla stan i Rhodos

Våran strand i Kalithea

Magnus och jag i Lindos

Sandstranden i Lindos

Vid Akropolis

Gamla staden i Rhodos Stad


Nu är vi hemma igen efter en vecka på Rhodos och några dagar i Lund. Vi har haft en underbar vecka i byn Kalithea och det var inte förrän vi kom tillbaka till Sverige som vi såg moln på himmeln för första gången.

Våra dagar har mest bestått av sol och bad på dagarna och på kvällarna tog vi lokalbussen in till Rhodos Stad för att ströva runt bland butikerna och i gamla stan. En av dagarna tog vi en båttur till den vita byn Lindos. En riktig härlig pärla med de vita små husen, den branta Akropolisklippan och den superfina utsikten. Det var riktigt riktigt varmt i Lindos och på bilderna kan ni se att jag var alldeles blank på hela kroppen.

Jag får berätta mer om vår semester en annan dag, för nu måste jag förbereda mig inför kvällens festligheter.

Kramar


RSS 2.0