I ♥ Chanel
Lite nytt smink från Chanel kan man ju inte motstå att köpa när man besöker Frankrikes huvudstad. Frankrike förknippar jag med första klassens sminkmärken såsom Chanel, Yves Saint Laurent och Lancôme för att bara nämna några.

Jag har länge letat efter en palett med användbara nyanser och gissa om jag blev glad när jag hittade denna fyrpalett. Den heter Mystic Eyes och innehåller två skuggor som enligt mig passar till vardags och två som passar till mer festligare tillfällen. Jag hittade även ett lack från vårens kollektion vid namn Morning Rose. Gillar att den har nästan identisk nyans som Peche som är min favorit bland alla Juicy Tubes.

Idag efter jobbet testade jag på ett Afrodanspass första gången. De som känner mig vet att jag inte är den mest smidigaste. Men det var riktigt roligt att skaka på höfterna i en timme och jag var riktigt svettig när jag gick därifrån. Fast det krävs nog att jag går väldigt många gånger för att jag ska kunna shakea loss som Beyonce och Shakira.

Kramar


Vykort från Paris


Triumfbågen

Invaliddomen

Sacré-Coeur

Jag och Magnus framför Triumfbågen

Eiffeltornet

Hmm... Kan jag se vårt hotel i Montmatre

Marsch uppför La Butte i Montmatre

Moulin Rouge

Utsikten från Eiffeltornet

Vackra Notre-Dame

Nu är jag tillbaka från underbar helg i Frankrikes huvudstad! Vi har verkligen hunnit med att njuta över denna vackra stad på våra fyra dagar. Det går inte beskriva hur bra vi har haft det utan jag låter bilderna tala sitt eget språk

Varken Magnus eller jag har varit i Paris tidigare. Så vår resa bestod mycket av att uppleva stadens sevärdheter som man tidigare bara hade sett på bilder. Det enda stora som vi inte hann pricka av var en tur till Versailles. Men det får vi ta en annan gång... 

Vi fick både uppleva både ett soligt och regnigt Paris. Som tur väl var regnade det inte när vi besökte i Eiffeltornet i lördags. När vi besökte Eiffeltornet blev jag höjdrädd för typ första gången. Tyckte det var riktigt obehagligt att titta ner på marken från andra nivå och när vi gick dem 719 trappstegen höll jag ett stadigt tag om trappräcket.

Nu ska jag packa upp min resväska som står mitt på hallgolvet.
Kramar och på återseende!

Äntligen!Idag är det ett speciellt datum! Idag skulle alla deklarationerna vara klara och inskickade till Skatteverket. Därmed är det slut på min långa högsäsong på kontoret och jag säger bara ÄNTLIGEN! Jag och mina kollegor har slitit som djur för att få allt färdigt. De senaste veckorna har jag tillbringat många långa kvällar på kontoret och knappt varit hemma. Men nu är det äntligen över för detta året och jag leva på som vanligt igen.

Ikväll har jag packat inför helgens Parisresa. Jag hatar verkligen att stuva ner halva mitt liv i en liten resväska, eftersom jag får en sådan beslutsångest. Viktigaste är ju att inte glömma passet, pengar och biljetterna. Sedan kan man alltid köpa sånt som jag har glömt på plats.  

Kramar

Kan du inte flytta in?

Denna ursöta blus från Marlene Birger hade mer än gärna fått flytta in i min garderob. Den hade passat perfekt till ett par shorts nu i sommar eller till ett par svarta stuprörsjeans på jobbet. Jag har ju en förkärlek till flickiga detaljer såsom volanger och benvita kläder. Då är det inte konstigt att jag blev kär i denna blus.

Herregud, vad jag har hunnit med mycket idag. I morse innan Magnus hade vaknat körde jag till kontoret för att arbeta i några timmar. I vanliga fall går ingen på jobbet i shorts, men eftersom det var min lediga dag så bröt jag mot den klädkoden och väl på jobbet så var jag inte den enda som var "busig".

Lagom till lunch åkte jag hem för att tillbringa några timmar i trädgården. Typiskt nog har jag inte hittat någon fin bikini i år. Hoppas verkligen att jag hittar någon i Paris till sommarens semester. Har ju Matthew Williamson från H&M och en juvelprydd som också är från H&M som är mina två favoriter. Men jag behöver fler favoriter…

Nu ska jag förberedda kvällens tillbehör till det grillade köttet.

Kramar


Åhus, Otto och Kokos
Första dagen på stranden i Åhus och första OTTO-glassen är nu avklarad för säsongen.

Idag tog vi bilen till Åhus för att njuta av dagen på stranden. Det var riktigt härligt att få lappa lite sol på en handduk och känna sanden mellan tårna. Men det var lite väl kallt i havet för att jag skulle premiärbada i havet.

Efter några timmar i solen avslutade vi dagen i Åhus med en stor glasstrut med chokladdopp á la Otto. Dagens Cicciglass blev en kula med kokos/kola och en kula "himmagjord". Vem kan tro att min glass är två kulor, den ser snarare ut att innehålla fem.

För tillfället har jag fått dille på kokos. Igår när vi var på bio och såg Baksmällan II bestod min godispåse av kokosprickar och Bounty. Ni ser min Lokaflaska med kokossmak och nu kokosglass... Nu får vi se hur länge det tar innan jag tröttnar på kokos.

Nu ska jag göra de andra sällskap vid grillen! På återseende.

Kramar

Biljetter bokade...


Paris, here I come...

Rihanna, here I come

Förra helgen bokades biljetter till Rihanna i Malmö. Vi är fem tjejer som skall gå och se henne och det skall bli riktigt kul. För mig är Rihanna lika med party- och träningsmusik, eftersom jag alltid blir glad av hennes musik. Nu får vi hoppas att hon är lika bra live som hon är på radio. Jag tycker att det är extra kul att hon förutom Stockholm också besöker Malmö, nu när man har byggt en stor arena där.

Igår bokade Magnus och jag en weekendresa till Paris för att fira vår femårsdag. Vid den här tiden om två veckor (!) kommer vi med stor sannolikhet sitta på en restaurang i den franska huvudstaden. Ingen av oss har varit där tidigare, så ni får väldigt gärna komma med tips på vad man ska uppleva i Paris och hur man ska lägga upp dagarna för att uppleva så mycket som möjligt. Men jag har redan förvanat Magnus att förutom de vanliga turistattraktionerna jag vill beta av Sephora och köpa macarons på Ladurée.

Kramar

En ledig dag på balkongenVisst är det skönt med lite ledighet så här mitt i veckan. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen för att arbeta undan lite inför helgen. Nu är det bara två veckor kvar på högsäsongen och det är fler än jag på kontoret som räknar ner.

Idag har jag tillbringat dagen på balkongen tillsammans med Denise Rudbergs bok, Malin och Henrik. En riktigt lättläst bok eftersom jag började idag och den är redan utläst. Längtar verkligen till semestern, då jag kan precis som idag plöja bok efter bok. Men då inte på balkongen utan på handduk på stranden...

Kramar

RSS 2.0