Besviken!!!

Jag är riktigt besviken ikväll! Skulle egentligen ha varit på Rihannas konsert i Malmö. Men den blev inställd pga. av hon är sjuk... Vi fick veta beskedet när vi skulle ställa oss i den långa konsertkön och plötsligt ropar de ut att konserten är inställd. Typiskt, eftersom det annars hade varit publikrekord på Malmö Arena och att jag hade sett fram emot denna konsert så länge. Så nu har jag och Marlena tillbringat två timmar på tåget i onödan.

Kram


Rihanna och ett stort Virrvarr av val



Fy! Vad jag längtar till Rihannas konsert imorgon. Nu har jag varit på en del konserter den senaste tiden men denna har jag sett fram emot allra mest. Nu får vi hoppas att hon kan leva upp till mina högt ställda förväntningar!

Ni får ursäkta att jag inte har varit inne och uppdaterat bloggen på en vecka. Men min inspiration har varit lika med noll. Istället för att fundera på kommande inlägg har jag gått och tänkt på vårt nya hem.

I onsdags var vi och träffade företaget som bygger vårt nya hem. Då fick vi tillsammans med dem gå i genom alla de val som vi nu ska ta och det är väldigt många val! Efter mötet gick mitt huvud runt som en karusell. Då hade vi nästan beslutat oss vad vi ville ha för typ på köksluckorna. Men nu i helgen besökte vi några Ballingslövsbutiker och nu har jag ändrat åsikt helt.

Tur i oturen så kan vi bara välja badrums- och köksinredning från Ballingslöv. Även om det bara är ett märke så finns det såå mycket att välja emellan. Tänk om vi hade byggt ett helt eget hus och kunde välja fritt från hela marknaden.

Kram


Lazy Sunday



Jag hade en riktig trevlig gårdag som började med middag/miniförfest hos vännerna Anne och Robert. Sedan fortsatte festen hemma hos Sandra. Idag är man lite sliten efter gårdagens festligheter, men det gör inte så när man tänker efter hur kul vi hade det igår.

Tog en promenad innan i det härliga vädret. Riktigt mysigt höstväder och luften kändes så där klar och krispig. På vägen hem tog jag en sväng inom mataffären och snappade åt mig en tidning och lite glass. Perfekt, söndagsunderhållning för mig.

Kramar


Happy Friday!



Jäää, nu är det äntligen fredag igen! Känns som att den här dagen och veckan bara har sprungit iväg. Men nu är det fredagkväll och därmed två lediga dagar fram för sig. Så skönt!!! Ikväll vankas det hemmakväll tillsammans idolerna.

Vi fick frågan om vi ville med ut och äta, men jag kände hellre för en myskväll hemma framför ett restaurangbesök idag. Vet inte varför, men jag föredrar att vara hemma på fredagarna. Brukar oftast vilja ta det lugnt efter en hel arbetsvecka. Kvällen slutar säkert som vanligt med att jag somnar i soffan när Idol har paus... Inget vidare sällskap med andra ord... Något som Magnus nu är väl van vid.

Kramar


Tisdagstips



Om ni vill ha en bra bok att läsa nu i höst så kan jag rekommendera Water for Elephants som jag håller på att läsa just nu. Jag älskade filmen med Reese Witherspoon och Robert Pattinson och om ni inte har sett filmen så se även den. Man brukar ju säga att boken alltid är bättre än filmen och därför beställde jag hem boken från Adlibris för att se vilken som är bäst. Men efter att ha läst en tredje del av boken så kan jag fortfarande inte avgöra vilken som är bäst... Båda är väldigt bra fast på olika sätt.

Senare ikväll ska jag krypa ihop i soffan med boken i ena handen och en mugg med té i den andra. Vädret som vi har utanför fönstret bäddar ju för lite höstmys med levande ljus och just en bra bok i handen. Tisdagskvällar brukar inte vara någon vidare TV-kväll för min del och då kan en bok vara ett bättre kvällssällskap innan man somnar i soffan av trötthet. För er fobollsnördar rekommenderar M aftonens Champions League- gruppspel istället för en bok!

Kram


Välkommen måndag


Bild från Alvhem Mäkleri

Visst blir man inspirerad av att laga kvällsmat när man ser ett kök som detta med fina oljor och fräscha örter. Men idag ska vi istället för att laga något fancy till middagsmat bara svänga ihop lite falukorv och makaroner innan kvällens olika träningspass. Fast det kan minsann vara riktigt gott ibland, som lite omväxling, för det är något som vi inte äter ofta alls.

Idag gjorde jag ett till klipp på utförsäljningen som jag berättade om igår! Åtta Essence-vinglas från Iittala har nu fått flytta hem till oss. Perfekt köp eftersom jag har gått och tittat på dem en längre tid och nu är de äntligen våra. Nu får vi allt boka in fler vin- och ostsmakningskvällar så att de kommer till bruk! Någon som känner sig lockad...?

Kram


Vitriini




I fredags besökte vi en butik här i stan som hade utförsäljning på hela sortimentet. Jag var där vid första utförsäljningsdagen och nu en vecka senare hade många av varorna försvunnit. Men i fredags hittade jag en stor Vitriiniask från favoritmärket som inte fanns på hyllan för en vecka sedan. En glasask har länge funnits på min önskelista och därför blir man extra glad när den var kraftigt rabatterad.

Vi kommer nog att gå tillbaka till butiken nu i veckan för då har man sänkt varorna med ytterligare 10 %. Detta är perfekt tillfälle att köpa presenter/julklappar och få bra saker till billigt pris. Fick lite panik när jag skrev ordet julklappar för nu har halva oktober gått och sen är vi inne i november... I fredags såg jag att några butiker har ställt fram lite julsaker och för mig känns det som att det är alldeles för tidigt.

Trevlig söndag


Den gångna veckan


Britney i tisdags...

Paintball i onsdags...

Fredagsmys igår...

Tänk att det redan är lördag igen! Jag har haft en riktigt händelserik vecka med konserter med Britney Spears och Veronica Maggio samt paintball och vin & ostprovning med jobbet. Jag blev så inspirerad av ostprovningen så istället för att köpa fredagsgodis som vi brukar göra på fredagar köpte vi ost i den lokala ostbutiken.

Kan verkligen rekommendera er att testa vitmögelosten Brillat Savarin (även gravida kan äta den). När vi hade ostprovning länsades den osten från faten och vi ville bara ha mera! I gårkväll drack vi precis som på provningen rosébubblet Cremonte de Bourgogné till och även Magnus som inte är ett ostfan tyckte att det var supergott.

Idag ska jag ha en lugn lördag och vila upp mig. Jag har dragits med en förkylning i två veckors tid och den vägrar ge mig sig. Så istället för att fara ut på äventyr blir det en lugn hemmadag för mig istället.

Kram


Mäklaren √



Nu kan jag äntligen släppa den STORA hemlighet som jag och M har gått och burit på i över en månads tid!!! I eftermiddags var vi hos mäklaren och skrev på avtal om vårt "lilla" hus!!! I augusti flyttar vi ut från vår älskade i lägenhet i stan och istället går flyttlasset till ett helt nybyggd radhus. Just nu går känslorna inom mig från att vara jättebra, pirrigt och nervöst över att vi ha gjort vårt största ekonomiska beslut i livet.

Ser verkligen fram emot att flytta in i ett hem med gott om förvaringsmöjligheter. Förvaring är ju ett allmänt problem när man bor i en äldre lägenhet. Jag kommer istället mötas av dubbla toaletter med gott om utrymme och en walk-in-closet där jag kan ha mina prylar och pinaler.

Kramar


Acne Pistols




Igår var vi båda sugna på att göra en liten utflykt, så det slutade med att vi tog bilen till Helsingborg för att besöka "nygamla" Väla. Väla är Helsingborgs största shoppingcenter och under det senaste året har man gjort en stor renovering men än är inte ombyggnad inte riktigt klar. Det har blivit riktigt fint och STORT, men jag blev lite besviken över att alla butiker inte hade öppnat då invigningen var för över tre månader sedan.

Vi kom hem med en kasse vardera och gick båda loss i favoritbutiken Spirit Store. Synd att plånboken inte var större för jag hittade två riktigt fina koftor i Filippa K-butiken. Men dem fick ligga kvar på hyllan och istället hamnade de överst på min önskelista.

Jag har länge funderat på att slå till och köpa ett par Acne Pistols och det blev gårdagens bästa köp! Är riktigt trött på att skobutikerna inte tänker på oss som har 35 i skostorlek! Jag har provat "Pistolskopior" från både Nilsons och Scorett, men i deras skor i strl. 36 badar mina fötter. Därför blev jag glad när jag såg att Acne gör 35-or och jag är riktigt nöjd med mitt köp! Tror att skorna och mina fötter kommer att vara goda vänner i många år framöver.

Nu ska jag vila upp mig i soffan och titta ut över vårt nyligen renstädade hem. Precis som de flesta söndagar så storstädar vi hemmet och jag blir så glad när alla våra pinaler ligger på sin rätta plats.

Kramar


Cinnamon Bun Day




Firar ni Kanelbullens Dag idag? Vi brukar i vanliga fall fira på kontoret, men eftersom vi som blev auktoriserade firades med tårtor igår och det fanns över idag så blev det inga kanelbullar idag. Så jag var tvungen att köpa med mig hem några stycken efter jobbet så vi kunde fira ikväll! Jag har redan norpat en efter fotograferingen och jag blev glatt överraskad över att bullen var väldigt saftig och god för att vara "köpebulle". Jag som annars föredrar hembakta framför köpebullar/kakor.

Jag skulle egentligen ha varit på ett träningspass i detta nu. Men under dagen har jag fått lite känningar i halsen... Då är det bättre att hoppa över träningen och förhoppningsvis är jag bättre imorgon. Lite trist är det men jag får istället kurera mig med stora muggar med té och kanelbullar ikväll.

Kramar


Jag = Slarver



Då är vi inne i första veckan i oktober... Usch, är lite irriterad på mig själv för att jag glömde mobilen på jobbet. Jag som hade fått ett mess att jag kunde gå och hämta mitt ex av Leilas nya bakbok på posten. Men jag får istället hålla mig till tåls och hämta ut den imorgon istället.

Idag har det varit riktig grått och trist höstväder i Skåneland. Har börjat vänja mig vid detta härliga höstväder som har varit den gångna veckan. Idag blev det till och med invigning av höstjackan för innan har jag bara har behövt använda en cape. I morse hittade jag heller inte mina handskar. Typiskt mig att slarva bort dem innan jag ens ha hunnit använda dem.

Kramar
   


Välkommen ett rosa färgat oktober



Årets rosa band är formgivna av Odd Mollys grundare Per Holknekt och hans fru Lena Philipsson.

Välkommen oktober och välkommen årets rosa månad. Denna månad kommer Sverige att färgas rosa med hjälp av alla företag och vanliga människor som vill hjälpa till att bekämpa bröstcancer. Under dessa åtta år som rosa bandet har funnit har man samlat in 308 miljoner kronor till Cancerfonder. En helt otrolig siffra, enligt mig, och mer kommer det att bli.

Magnus och jag var på stan tidigare i förmiddags och redan så här första dagen märkte jag att det fanns rosa varor lite överallt i butikerna. Jag hade sedan tidigare spanat in ett rosa läderarmband från Lindex, men till mitt stora förtret var den alldeles för stort för min smala handled. Men det gör inte så mycket, jag får istället köpa de traditionella banden, disktrasor och allt annat rosa som finns.

Snart ska jag göra mig i ordning inför kvällens tjejmiddag. Riktig skoj ska det bli och kvällen kommer nog att sluta med dans på något av stans uteställen. Jag har inte varit ute på något dansställe sedan vi var i Palma och då dansade vi oss blöta.

Kramar
 


RSS 2.0