Min lördag



Snart så finns det en ryamatta under det högblanka soffbordet.

Nu har jag kommit tillbaka i "vakna tidigt rytmen" igen. Vaknade kl 7 i morse och kunde inte somna om igen. Lite tråkigt, men jag fick mycket gjort medan raringen sov. Idag tog han och jag en runda på stan, det händer bara på helgerna att vi kan gå ihop. Det var riktigt mycket folk i stan, då det både är bo- och bokdagar i stan. Vi är på jakt efter en ryamatta till vardagsrummet och en hallsideboard. Hittade 2 väldigt bra kandiadater till matta, så nu gäller det bara att bestämma vilken creamvita matta vi vill ha. Även det sideboard som jag hade tittat ut i Boretts annons var väldig fin, så vi får se om det blir ett köp i framtiden. Skulle sen bara köpa ett par strumpbyxor till ikväll, men jag hittade även en mysig pälskrage på MQ/Zoul och ett par stövletter på Scorett som jag har provat tidigare. Känns som att det är så mycket nytt man vill ha inför hösten, men sakta börjar min höstgarderob växa fram.

Nu skall jag bara bestämma vad jag skall ha på mig och fixa till mig inför modekvällen. Kvällen börjar med att Sandra och jag tar en fördrink hemma här innan vi drar vidare in till Grand. Sen möter vi förhoppningsvis upp Jenny och hennes kompisar ute i natt.

Många kramar till mina underbara läsare

Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Kul att hitta det man gillar, lika bra att slå till då! Låter som du har en genomtänkt höstgarderob på gång. Själv handlar jag hejvilt utan tanke...måste träna ;-)



Ha en rolig kväll och berätta sen hur det var!



Kram

2009-09-05 @ 18:50:15
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Ni har ett ursnyggt soffbord och en matta under kommer bli riktigt bra. Vi väntade med att köpa matta till vardagsrummet i över ett år (!) så känn ingen stress ;)



Ha en mysig kväll och välkommen hem igen! Kraam K



ps. By the way, älskar fiskbensparketten!



2009-09-05 @ 20:34:25
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hoppas att modekvällen är riktigt inspirerande och rolig:)



Håller med Katta jättefint soffbord ni har. Skulle också villa ha en rya att gosa ner fötterna i. Blir mer mysigt och hemtrevligt med en matta:)



Ser fram emot en rapport om din kväll imorgon.



Stor KRAM

2009-09-05 @ 22:10:05
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Therese

Om ni inte redan köpt matta, kolla på thehome.se de har väldigt prisvärda ryamattor. Jag använder Vernom lipgloss, superbra. Men vi åker till USA, Florida i november så då ska jag nog se till att prova VS lipglosset. kramar

2009-09-05 @ 22:42:37
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: jessi

Det blir nog fint med en matta, vi behöver också en ny matta men väntar tills vi köpt ny soffa o bord... Har lite svårt att köpa allt för hoppas ju att vi hittar hus snart..



Hoppas du hade en toppenkväll igår!



kram

2009-09-06 @ 08:22:03
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: jessi

Det blir nog fint med en matta, vi behöver också en ny matta men väntar tills vi köpt ny soffa o bord... Har lite svårt att köpa allt för hoppas ju att vi hittar hus snart..



Hoppas du hade en toppenkväll igår!



kram

2009-09-06 @ 08:22:04
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: jenny

svar: nej jag tycker inte heller att H&M's skor var lika snygga som dom andra. Plus att dom inte är fodrade. Man ska väl få slösa lite för att få det bästa? :)



Ha en bra söndag!

Kram

2009-09-06 @ 11:36:27
URL: http://jennykl.blogg.se/
Postat av: Karin

Halloj sötis!

Jag hoppas du hade trevligt igårkväll, antar du skriver och berättar några rader om det senare??

Mattor är alltid ett krux tycker jag. Antingen hittar man inga fina eller så är de jättedyra!!! tom IKEA är ganska dyra på mattor tycker jag =)



Kraaaaaaaam

2009-09-06 @ 15:15:07
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh tack rara :) Vad kul med mattjakt, vi vill också ha en rya. Frågan är varifrån, vill ha en mörkare eftersom det är så mycket vitt hos oss samt katthåren ;)

Var ska ni kolla? Ngt tips?



Jaa det tar sin tid, idag har jag shoppat lite sängbord mm så vi får på lampor på de så man kan läsa lite på kvällen mm. Skönt! Nu ska även lampor komma upp, taklampor, en ovanför matbordet och en ovanför soffbordet.



Hoppas du får en skön dag, stor kram!

2009-09-06 @ 16:22:46
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad fint ni har det! En mjuk matta under bordet blir pricken över it! =)

2009-09-07 @ 22:48:22
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0