Sista september

Bild: Lotta Agaton
 
När min andra hälft såg hyllan Woody Low för första gången var det kärlek i första ögonkastet. I eftermiddag har jag surfat runt och sett att den är klart billigast på Hipvilla.com. Problemet är att jag aldrig har hört talas om e-shopen tidigare. Nu undrar jag om den är seriös, eftersom de säljer inredning billigare än vad t ex Länna Möbler och Rum21 gör.
 
Idag har vi varit i Älmhult och besökt IKEA. På vägen dit åkte vi förbi det nya varuhuset som öppnar den 1 november. Det var riktigt stort och till skillnad från det gamla ska det nya bli ett så kallat A-varuhus som ska ha hela sortimentet. 
 
Nu har vi äntligen köpt en matta till vardagsrummet. Redan i somras tittade vi ut Stockholm Rand, men den stora storleken har varit slut överallt. Ända tills igår då fick Älmhult som enda butik in några stycken och därmed kunde vi äntligen norpa åt oss ett exemplar.
 

Kommentarer
Postat av: Dinka

Då har du har varit i min hemtrakt idag då :) Jag jobbar på IKEA den ny varuhuset öppnar den fredag den 2 november.
Stockholm Rand matta är verkligen super fin och den finns på min önskelista till vårt nya hus :)

Ha en fin kväll!

2012-09-30 @ 19:45:29
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: camilla

Åh, snygga inspirationsbilder som vanligt här!

Väntar ivrigt på fler bilder från ert urfina hem. Ser gärna bild på katten också för visst köpte ni väl en i somras om jag inte minns helt fel?! :)

Kramar

2012-09-30 @ 20:02:28
URL: http://camillasrum.blogg.se
Postat av: Johanna

Oj vilken fin hylla. Letat länge efter en liknande! Ska du köpa den?

ha en bra måndagskväll!!

2012-10-01 @ 16:54:32
URL: http://husinspirationinredning.blogspot.se/
Postat av: Therese

Men vad kul med den mattan jag gillar den så mycket om vi flyttar kanske vi med köper en sån. Kul att du gillade barnrummet. Sov sött! kram

2012-10-01 @ 23:32:40
URL: http://sailorswife.se
Postat av: Lina

Hej! jag har beställt precis från HIPVilla, de är bra, tog dock kanske 10 dagar något för att få mina hay produkter men det är väl värt att vänta. Hemleverans med så det är perfekt. har du instagram kan du tagga #hipvilla på en bild från ditt hem, sen chatta med dem på deras hemsida så ger dom dig en personlig rabattkod på 10%. det gjorde jag :) lycka till:)

2012-10-03 @ 20:43:31
URL: http://nordbanegatan.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0