The Holiday



Bästa julfilmen alla kategorier är mysiga The Holiday. Jag har sett den alla jular sedan den hade premiär 2006 och ibland kan jag bli sugen att se den mitt i sommaren för att den är så charmig.

Ikväll ska vi gå på bio och se the Girl with the dragon Tattoo. Denna tiden på året är den absolut bästa film/biotiden. Det är något speciellt med att gå ut från biosalongen när det är mörkt och kallt ute. Jag vill även hinna med att se årets romantiska julfilm New Year's Eve, fast det får bli efter nyår.

Nu ska jag ställa mig i köket och baka två satser med Leilas supergoda dinkelbullar och rågbullar. Nu när man är ledig och har tid att baka så är det mysigt att ha goda bullar till frukost. Klart mycket godare än köpebröd.

Kram


Kommentarer
Postat av: Zandra

ååå den där filmen är en julklassiker för mej också, vart sugen på att se den härom dagen men de vart inte så. Men den som spar han har :-)

Ja adventsstjärnorna ger ett mysigt sken, tror att våra också får stå kvar bara de andra röda som får ge sej för i år :-)



Gillar förresten dina fina kuddar, i inlägget innan. Måste byta ut dem vi har i soffan idag, vet bara inte vilken färgnyans de blir :-)

Ha en skön ledighet!

Kramar

2011-12-28 @ 17:39:36
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: camilla

Håller med! Urmysig film, aldrig har man sett Jude Law så snygg! ;)



Vi tänkte se den filmen först men såg att filmen var nästan tre timmar lång vilket blir lite drygt i en biostol i mitt tillstånd. (Stor, klumpig och kissnödig) Haha..



Kramar

2011-12-28 @ 22:13:48
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Therese

Å jag älskar den filmen var och fingrade på den igår då vi skulle kika på film får bli den någon dag framöver. Hoppas ni får ett fint firande av nya året. kramar

2011-12-29 @ 00:08:49
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Älskar den filmen:)

2011-12-29 @ 11:30:28
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anna

Ja visst är den filmen mysig

2011-12-29 @ 15:17:11
URL: http://dressingroom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0