Acne Pistols




Igår var vi båda sugna på att göra en liten utflykt, så det slutade med att vi tog bilen till Helsingborg för att besöka "nygamla" Väla. Väla är Helsingborgs största shoppingcenter och under det senaste året har man gjort en stor renovering men än är inte ombyggnad inte riktigt klar. Det har blivit riktigt fint och STORT, men jag blev lite besviken över att alla butiker inte hade öppnat då invigningen var för över tre månader sedan.

Vi kom hem med en kasse vardera och gick båda loss i favoritbutiken Spirit Store. Synd att plånboken inte var större för jag hittade två riktigt fina koftor i Filippa K-butiken. Men dem fick ligga kvar på hyllan och istället hamnade de överst på min önskelista.

Jag har länge funderat på att slå till och köpa ett par Acne Pistols och det blev gårdagens bästa köp! Är riktigt trött på att skobutikerna inte tänker på oss som har 35 i skostorlek! Jag har provat "Pistolskopior" från både Nilsons och Scorett, men i deras skor i strl. 36 badar mina fötter. Därför blev jag glad när jag såg att Acne gör 35-or och jag är riktigt nöjd med mitt köp! Tror att skorna och mina fötter kommer att vara goda vänner i många år framöver.

Nu ska jag vila upp mig i soffan och titta ut över vårt nyligen renstädade hem. Precis som de flesta söndagar så storstädar vi hemmet och jag blir så glad när alla våra pinaler ligger på sin rätta plats.

Kramar


Kommentarer
Postat av: Therese

Bra val där :) jag har lika dana här hemma ska inviga dem i veckan men jag har 36 i mina. Det ska bli skönt när man gått in skora, just nu tycker jag de är lite hårda. Visst var det galet med mitt hår, jag fattar inte vad som hände. Funderar på att byta frisör. Ha en fin kväll! kram

2011-10-09 @ 16:21:39
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: camilla

Dem är så grymt snygga, bra köp! Ni kommer nog trivas bra ihop! ;)



Jag har ett par "kopior" från Nilson. (Jag har istället besväret att ha lite bredare fötter framme vid tårna och kan inte alltid ha alla snygga, smala modeller. Trist!)



Ha en fin söndag och njut av ditt nystädade hem, alltid lika skönt! Kramar

2011-10-09 @ 17:55:26
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Grattis till ett kanonköp=) Sååååååå snygga!



Zara stängde i Örebro för något år sedan, tyvärr. Man får passa på att shoppa där när man är i sthlm.



Saknar Spirit från min tid i Skåne, minns att dte var en riktigt bra butik. Kram

2011-10-09 @ 21:23:41
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: JEnny

Så snygga!!!!! Jisses, riktigt snygga., Har spanat eftet några liknande men snålast lite, kanske jag fyndar några framöver får vi hoppas :)

2011-10-10 @ 08:22:13
URL: http://www.lillstinta.blogspot.com
Postat av: Elins blogg

Så himla snygga. Jag vill också ha såna men de är lite väl dyra för mig just nu, plus att jag är mer för stövlar och har så himla många så de räcker och blir över! Får köpa någon liknande "kopia" istället. ;-)



Hoppas du haft en bra helg! Kramar Elin

2011-10-10 @ 12:02:43
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/
Postat av: Anna

Snygga. Är på jakt efter liknande svarta

2011-10-10 @ 16:48:20
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

meeen åh underbara!!!

2011-10-11 @ 14:09:46
URL: http://emmasays.se
Postat av: Moncler Jackets Outlet Shop,Moncler

Hi, the info is very helpful. since ur the pro, does the Gucci outlet sells only seasonal bags? i’m thinking of getting the Classic messenger bag here in singapore but dunno whether i’ll get it cheaper there? awaiting your expert advice!

2011-10-28 @ 10:30:13
URL: http://www.jacket-monclers.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0