Borta bra, men hemma bäst.



Är nu hemma igen efter min lilla tripp till föräldrahemmet. Har hunnit med ganska mycket på de få dagarna, bland annat en liten shoppingtur till Karlskrona, med betoning på liten. Kom hem med samma tröja som Katta köpte på Gina Tricot för nån vecka sedan. Hittade även en jättefin skinnväska på MQ, som jag ska spana in mer på.

Har nu sett på ännu ett avsnitt på favoriten Gossip Girl. Jag hoppas verkligen inte att det var sista avsnittet, fick lite av den känslan... M håller nu på att laga en sen middag, fylld kyckling med citron och valnötter med avokadosås. Hoppas att det blir gott, har aldrig testat det innan. Vi brukar alltid ha som vana att testa minst en nytt recept i veckan.

Ha en trevlig söndag
Kramar

Åter helg igen...



Min nyinköpta tunika från Saint Tropez, favoritjeansen från Miss Sixty och en Tritioni på armen


Nu har jag shoppat färdigt för idag. Det blev som jag trodde ingen parfym, men det blev 3 andra påsar.

Jenny sa till mig att det hade öppna en butik i stan som nog skulle falla mig i smaken. Väl inne på Smak och Stil fanns det en mängd fina plagg och jag fastnade för en aprikosfärgad tunika från Saint Tropez. Blev imponerad när expediten slog in plagget i silkespapper, ogillar verkligen när expediter slänger ner plagget huller om buller i påsen och sen tar nästa kund.  Den andra påsen innehöll en tunika och en mintgrön klänning från VeroModa. Min vän Sandra arbetade idag, så hon fick agera personalshopper till mig. Sen blev det även en weekendväska inne på Wedins, då min förra höll på att gå sönder. 


Perfekt jobbtunika med ett par svarta leggings

Nu skall jag börja packa inför min avfärd och självklart skall den nya väskan användas. Jag är inte en sådan person som köper saker och sen hänger in dem i garderoben för att sedan vänta på det "perfekta tillfället". Utan jag vill använda allt på direkten!

Hur är ni läsare, hänger ni in i garderoben eller använder ni det nyköpta så snart som möjligt?

Ha nu en mysig fredagskväll!
Kramar

Välkommen till vardagsrummet



Är så glad att jag har fått min orkidé att blomma om för andra gången

Idag har varit en sådan regnig slappdag som man allra helst vill tillbringa i soffan med någon bra bok eller tidning. Men istället har man varit tvungen att gå till jobbet och slita. Dock kan jag se fram emot att jag slutar innan lunch i morgon. Tänkte ta en tur på stan innan jag tar tåget till Blekinge. Såg att Parelle har 20 % på alla damparfymer, är lite sugen att köpa Victor & Rolfs Flower Bomb eller en Cleanparfym. Dock blir det oftast så om jag letar efter något, så kommer jag ofta hem med något helt annat.

Tänkte nu visa er läsare lite flera bilder på vår lägenhet och min bästa vän, Linda som inte har sett mitt bord än.







Så här ser det ut i vardagsrummet. Vår soffa kommer ifrån Bolagret i Lund. Tycker att det mörka svart/bruna tyget får en fin kontrast med allt det vita. Den ceriserosa kudden är köpt på Annorlunda Rum och är av märket mimou och de vita är köpa på Village. Till vänster om soffan står M:s ärvegods till lampa och bredvid den står en fortölj med pall från IKEA. Allra mest nöjd är jag med soffbordet som är köpt på Svenska Hem. Den är så praktisk att man kan dra ut bordet, så gömmer det sig 8 fack (har bara dragit ut ena skivan)  När vi skulle köpa ett nytt soffbord ville jag att det skulle vara högblank och M ville att bordet skulle bestå av en underplan. Dock gillade jag inte den idén, då jag tycker det finns ont av sådana bord som är snygga på marknaden. Sen hittade vi detta, som uppfyllde alla våra önskemål. :D

 Nu ska jag gå och äta den Ruccolapaj som nu gräddas i ugnen.
Ta väl hand om er!
Kram/ C

Lillördag



Bild: Leilias guldkant på vardagen

Har precis ätit middag och sett på mysiga halv 8 hos mig. Kocken idag var riktigt duktig, har aldrig sett någon få 29 poäng innan. Hos oss serverades en av mina vardagsfavoriter, Leilas Texas fajitas. Rätten är så mycket godare än en vanlig tacomiddag. En mängd olika smaker såsom färsk korriander, ädelost och lime förhöjer smaken, enligt mig, jättemycket.

Efter jobbet gick jag på en Friskispass, blev så glad när de spelade Yohannas låt "Is it true?" (Islands bidrag i Eurovision. Tycker den är jättemysig, så den spelas flitigt på Spotify här hemma.

Är hemma själv ikväll, M är ute på bartömning på Kåren här i Kristianstad. Så jag kan i min ensamhet göra enkla skönhetsbehandlingar, såsom ansiktsmask, peeling och nagellacksmålning.

Kramar

Snart är ännu en tisdag avklarad



En ny kofta till min klänning

Den här dagen har nästan sprungit iväg... Har hunnit göra klart en massa på jobbet, vilket är väldigt skönt så våra kunder får tillbaka sina pärmar. Efter jobbet har jag hunnit köpa en födelsedagspresent till min mamma som fyller år på lördag. Så till helgen bli det avfärd mot mina gamla hemtrakter, det vill säga Ronneby. Har ibland jättesvårt att köpa presenter i alla fall till mina föräldrar för de har typ allt alla redan.

Sen blev det även en väldigt kort shoppingrunda och en fika på stan med Jenny (en kollega). Kom hem med en svart kofta från Sisters. Det är få gånger jag kommer hem tomhänt från stan ;) Hade tänkt att ha koftan till denna klänningen som jag skall ha på min systers student om nån vecka. Dock kan jag tycka att det är lite tråkigt med en svart kofta till. Men jag vet inte vilken färg man annars kan ha till :S Har ni några förslag???

Ikväll ska jag se the Hills, nu när det är bröllop på gång. Men jag undrar verkligen om ett bröllop kommer lösa Heidis och Spencers problem??

Ha en fortsatt trevlig afton!!!
Kramar

Dagens skönhetsprodukt



Nu ska jag få volym på mitt raka hår


Nu är det måndag igen och åter en ny arbetsvecka. I Kristianstad har det under efter middagen varit strålande solsken. Det var till och med så soligt att jag var tvungen att sätta på mina Guccisolisar för att inte bli bländad av solen när jag cyklade hem från jobbet.

Idag överraskade M mig med en skönhetsprodukt. Han vet att jag ibland är så irriterad på mitt spikraka och volymlösa hår, så när han var hos frisören köpte han hem Osis+ Dust It. Provade det sist jag var hos frisören och wow vilken effekt det blev. Men då hade frisören inte det hemma... Har tidigare varit lite skeptisk mot tex torrshampon, då jag har läst i olika omdömen att det ibland kan det se ut som mjäll då man har mörkt hår. Men det funkade i alla fall.

Nu ska jag krypa upp i soffan och se på mammorna i Momma's Boys och sen läsa mina favoritbloggar som jag inte har hunnit göra idag.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll!!! Kramar

Efter regn kommer solsken...



Mitt favoritlack - Opi's "That's Hot! Pink"

Vädret idag har varit väldigt konstigt här i Kristianstad. M o jag bestämmde oss i förmiddags att vi skulle ta en cykeltur ut på landet. Vi bestämde oss att trotsa molnen på himlen. Allt gick bra till en början, men när vi var cirka mil utanför stan så började ösregna. Så det vara bara och vända och cykla hem i riktig motvind och regnet öste ner. Sedan när vi hade kommit hem och varit hemma i en timme, då tittar solen fram och sen dess har det nästan varit en molnfri himmel.

Nu har jag precis avnjutit en skön kväll med Gossip Girl och målat mina naglar med mitt favoritlack för tillfället, Opis "That's Hot! Pink". Älskar att skifta färg på naglar, men på sommaren väljer jag helst att måla dem i någon rosanyans eller med Make Up Stores "Elin". 

Jag hoppas att ni får en fortsatt mysig söndagskväll!!!
Kramar                                                                                                                                                                 

Lördagskvällen på Kapellgatan


Utsikten från vår balkong

Först och främst vill jag tacka för de fina kommentarer jag fick igår! Vilken bra start jag fick...

Kvällen igår var en lugn och behagligen en. Den började att M och jag lagade mat tillsammans. Vilket resulterade i en enkel korvstroganoff med blandpasta och en tomatsallad. Vädret blev bättre under eftermiddagen så vi åt på balkongen. Jag tycker det är så mysigt att äta ute, inbillar mig att maten oftast smakar bättre ute. Inne i stan spelade det något liveband, så vi hade det som bakgrundsmusik.

Sen blev det myskväll framför Tvn med Ben & Jerryglass som efterrätt. Enligt mig är Ben & Jerry's en av de godaste glassarna man kan köpa i butik. Själv föredrar jag Phish Food eller New York Super Fudge Chunk, medan M alltid vill köpa någon som har brownies eller kaksmulor.

Tyckte att det var lite synd att Erik åkte ut i Robinson igår, hade gärna sett han i finalen nästa vecka. Jag hade hellre sett att Ellinor hade åkt ut, men hon presterade när det verkligen gällde. Under pauserna satt jag och zappade mellan kanalerna och fastnade då för något program som visade 4-7 åriga barn från Kina som tränade elitgymnastik. Barnen grät under träningspassen för att de hade ont i händerna. Deras tränarna brydde sig inte om dem, utan skrek att dem skulle sluta böla och att de var värdelösa. Sådant berör mig, jag tycker att man ska träna för att man själv vill det och för att det är roligt.

Kvällens efterrätt
Kram

Äntligen...

Nu har även jag startat en egen blogg!

Läste i en artikel för någon dag sedan att var tredje tjej i Sverige har en blogg.
Har läst andras blogg sen det typ startade, men har inte förrän nu börjat själv...

Nu när jag äntligen har köpt mig en ny kamera, en Canon IXUS 100, så beslöt jag mig för att ta mig i kragen och börja blogga själv.

För att få lite bakgrundsinformation om mig. Jag heter Cecilia och bor tillsammans med min pojkvän i Kristianstad.
Om dagarna så arbetar jag som redovisningskonsult på ett revisionsföretag. På min lediga tid tränar jag Friskis och Svettis, shoppar och följer olika TV-serier som the Hills.

 Här sitter jag nu   

Hemma hos mig                                                            Google, Lo Bosworth                                                         

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0