Nespresso Lattissima +

Vår nya Nespresso Lattissima +. Jag älskar att den har en inbyggd mjölkskummare och att alla delar går att diska i maskin. Toppenbra!
 
Nu har vår nya kaffemaskin äntligen fått flytta in till vårt kök. Som ni ser så var det jag som vann "kampen" om vilken sorts maskin vi skulle köpa. Det blev en Nespresso Lattissima + Silky White och den passar i vårt kök som handen i handsken. 
 
Jag har aldrig varit någon inbiten kaffedrickare. Men sedan vi köpte maskinen har jag druckit Latte Macchiato varje kväll. Igår hade vi styrelsemöte med bostadsrättsföreningen och alla sa att kaffet var riktigt gott. Än så länge är vi riktigt nöjda med maskinen.
 
Nu gäller det bara att vi lotsar oss rätt i kapseldjungeln och hittar några riktigt goda Nespressokapslar som passar oss i smaken. Det följde med 18 st olika smaker med maskinen och jag har redan hunnit med att beställa ett gäng nya. Favoriten än så länge är den rosa kapseln Rosabaya, men det kommer säkert att ändras med tiden.
 

Kommentarer
Postat av: Karin O

Vad man vill ha en sån, de är ju så snygga!:)

2012-09-21 @ 02:30:11
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: camilla

Vilken snygging!!!

Har sett lampan i olika sammanhang och tycker den är jättefin men här hemma hittade jag ingen given plats åt den. Testade den på stringhyllan men jag har ju den smala modellen och upplevde därför lampan lite klumpig?

Ha en fin lördag! Kramar

2012-09-22 @ 10:28:52
URL: http://camillasrum.blogg.se
Postat av: Therese

Ha ha vi köpte med en sån idag :) älskar den efter en enda kopp. Fanns bara kvar röd och lila så vi köpte en röd fast jag egentligen inte är så förtjust i färgen men men får hoppas den ser fin ut då den står framme i alla fall kram

2012-09-22 @ 23:08:12
URL: http://sailorswife.se
Postat av: Elins blogg

Gud så snygg! Synd att jag inte dricker kaffe, annars hade jag velat ha en sån!

Vad roligt att du vann kampen om vilken ni skulle köpa!

Hoppas du har en mysig söndagskväll

Kram

2012-09-23 @ 18:12:50
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se
Postat av: Smickra-Sanna

Åhh.. Jag går också i köptankar till denna fina pryl! Är du/ni nöjda? Jag själv är ingen kaffedrickare men den passar på någonsätt i ett kök.. :)

Svar: Vi är riktig nöjda med den! Är heller ingen kaffedrickare och eftersom jag bara dricker kaffe med mycket mjölk så var detta ett perfekt alternativ.
Cicci

2012-09-23 @ 20:34:15
URL: http://smicka.blogg.se
Postat av: ELIN CECILIA

kaffe <3

2012-09-25 @ 13:07:14
URL: http://eelin.se
Postat av: Karolina

Roligt att ni köpte en sån! Jag har blivit stor kaffedrickare efter att jag fick min, dock alltid med mjölk. Min favorit var också Rosabaya i början, men nu varierar jag mig efter dagsformen. Måste testa den ny Limited edition-kapseln.

2012-09-25 @ 20:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0